Wednesday, May 21, 2014

Sempat Lagi Nak Menang RM100K Dalam YEO’S #80daysdrinktocash Contest

Hi Korang,


Ingat lagi kan entry aku pasal contest gempak meletops YEO’S Menang RM100K ni kan.

please janganlah amik, ni kita punye. kita pun nak masuk contest ni tau..

Itulah nak bagitau ni tinggal beberapa hari saja lagi peluang korang untuk memenangi wang besarrr dalam contest minum air YEO’S ni je.


Meh baca ni,

Ermm cuba "KALAU AKU MENANG RM100K" dari contest YEO’S ni. Apa yang aku nak buat dengan duit tuh. Seharusnya lah settlekan hutang puitang yang tinggi menggunung macam Mount Kinabalu tu kan. Bagi sket kat mak aku supaya dia boleh sambung rumah sampai ke sungai so nanti ktorang dah boleh ada swimming pool dalam rumah kan. Hehehehhe.

Balance tuh buat pi jejalan dan yang paling penting aku nak pasang air-con kat seluruh rumah aku, tak kiralah dapur ke, toilet ke, bilik of course sudah tentu kan, lately ni Malaysia panas sangat walaupun hujan je tiap-tiap petang.


Arghh impian mengarut sangat tapi mana tau jadi kenyataan sebab aku hari-hari hantar penyertaan ke contest YEO’S ni tau.

La korang ni, tak tau nak hantar penyertaan cam ne ? ishk meh tengok video ni ek


Ermm cepat-cepat hantar details kat wechat ek sebab contest ni akan berakhir pada 31 Mei 2014, eh ada masa lagi nak pi beli air YEO’S yang sedap ni kan. Ikuti perkembangan YEO’S Malaysia WeChat Official Account (ID: YeosMalaysia) dan jom la sertai YEO’S 80 Days Drink to Cash Contest sekarang!


La blur lagi kaedahnya, korang boleh klik entry details kat sini dalam official website YEO’S ni ek http://www.yeos.com.my/contest/index.php

Meh layan sket pesanan penaja kita yang terbaek ni ek



ONLY ONE LUCKY PERSON will walk away with the Grand Prize of RM100,00, and it could be YOU!

Entries close at 6.30pm, 31st May 2014, so don't miss this chance to walk away with RM100,000 Cash. Submit your entries now.


Cepatlah pi beli ni ek, aku ni pun dah abis minum 2 carton still tak menang gak tapi tak per usaha tangga kejayaan..

Moh kite..


9 comments :

KiD said...

yeay!!! aku pulak macam teruja nak tengok cik lily menang RM100K.. hehehehe

lieyalatif said...

fuhh mane tau kan cik lily dpt rezeki terpiijak...perut kenyangminum yeos...dpt lak adiah duit berkepuk2....

Rizziela said...

ada gak try hantar...tp x pernah menang pun lg..sedih

Ema Johari said...

kita pun try hantar juga. tapi belum ada rezeki lagi...

hainom OKje said...

Alahai bestnya kalau menang....jangan lupa belanja okje tau hehe...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...sedapnya minum yeos kalau join nanti lg best..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...sedapnya minum yeos kalau join nanti lg best..:)

HASRUL HASSAN said...

Ok .. siap sedia dengan ucapan tahniah kat saya .. hehehe .. lalala .. macam nak menang je ni

Amanda Suria said...

mana tau ada rezeki kan...all the best cik lily