Saturday, May 31, 2014

Selamat Berhujung Minggu

Hi Korang,

Hujung minggu ni kemana je...

Ermm cuti sekolah haruslah keluar dari rumah, dari taman kan pi jejalan sekeluarga. 

Ibubapa sekarang bawak anak-anak bercuti oversea je dah tak main balik-balik kampung ni, betul kan. La bukan apa, kengkawan aku semua cam tu. Dah tak main balik kampung uolls..

hehehhe tapi tak semua parents la. aku agak je lah hehhehehehhe


Anyway,

Selamat berhujung minggu ye korang..


ermm aku?

haruslah langsung tak lekat dirumah, banyak nau event kena attend cam biasa...

4 comments :

ietams said...

happy weekend ciklily!

Hazmin Hamudin said...

Sementara mampu ni pergi je oversea. Hehe. Nanti dah takda duit, baru jalan dalam malaysia pulak. Boleh lak mcm tu eh. hehe

Kisah Si Dairy said...

selamat berhujung minggu jugak untuk cik lily ye

Amanda Suria said...

selalu pening bila tiba hujung minggu...kadang2 lepak rumah je..kalau ada aktiviti memang best...