Monday, June 2, 2014

Review LIFE FOOD Dari HiShop.MY



Hi Korang,

Before this aku pernah cuba FAIRY BLOSSOM gak, salah satu produk edaran HiShop.MY ni. Boleh tahan gak effectnya. Now nak mencuba plak LIFE FOOD.


Name: Fairy Beauty Life Food (300g)
Price: RM79

Ianya merupakan minuman kesihatan yang mampu membantu kita-kita yang comel ni menjadi kurus tapi bukanlah dengan sekelip mata, unless korang memang ligat nau dalam proses menguruskan badan kan.


Ok ni ada sket penerangan secara lanjut mengenai LIFE FOOD ni.


Dah faham kan.

Nak minum plak?



Ambil 3-4 sudu dengan 250ml air suam dan sedikit air panas. Minum 2 kali sehari sebelum sarapan dan selepas makan malam, atau bila bila masa yang sesuai. Itu je, mudah banget sik!


Pengalaman mengambil LIFE FOOD ni.

Badan aku ni agaknya memang terlalu banyak lemak tepu kot yang proses pengurusan badan tu agak lembap sket. Dekat-dekat nak abis produk ni baru nampak sket effectnya. Ini bukan salah produk ye tapi salah badan aku yang beso comel ni. 

Hehehehehe


Untuk pembaca setia www.ciklilyputih.com,

Key in: FAIRYNEW
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 July 2014
and you'll get RM20 rebate


‘Like’ us on Facebook: 

Follow us on Twitter: 

Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe




7 comments :

Nadia Johari said...

tengok macam aiskrim je..hehee..kene bersenam jugak kak..

hazman fadzil said...

whoaaa.... promosi bagus nie... botol dia pun menarik boleh usha kejap nanti....

PakcikLie PCL said...

Hai cikLilly... menarik juga produk food life hishopmy ni kan.

JMR said...

cam aku pun nak kena try gk ni..hehehe

Ema Johari said...

penurunan berat badan seseorang memang berbeza...ada yg cepat ada yang lambat.

Amanda Suria said...

macam ada dah sekarang...SA sedang consume Pearl White...masuk ni dah 3 botol repeat dah...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...mcm best jer...:)