Friday, June 13, 2014

Buffet Ramadhan 2014 Di RENAISSANCE Hotel Kuala Lumpur

Hi Korang,

Banyak plak tempat makan baru yang aku dapat jemputan untuk tahun ni. 


Murah rezeki ktorang berdua la, kali ni ktorang ke Temptations Café di Renaissance Hotel Jalan Ampang, dekat je tempat kerja Mr Big. Jalan kaki je.





Ok meh layan gambar-gambar yang akan menyayat hati korang ni ek


Semua kegemaran masa berbuka puasa termasuk Gado-gado, Rojak buah, Pasembor,pelbagai jenis keropok, buah-buahan jeruk dan yang menu wajib mempunyai Bubur lambuk yang akan disediakan setiap petang sepanjang bulan puasa.















Pemilihan menu makanan panas-panas pun ada seperti Daging tulang rawan, Rendang pedas, Daging Palembang, Udang Harimau masak lemak Cili padi, Otak-otak kuah padang, Kampung gaya ikan bakar dan disertakan dengan yang sos pedas dan berempah.

Live STATION 
Traditional singgang station (seafood & fish) 

Live Noodle Station (on rotation) with condiment 
Penang laksa, Laksa Kelantan, Nyonya laksa, Laksa Johor 

SATAY STATION 
Chicken satay and beef satay with condiments served with peanut sauce 

Daily 
Bubur lambok (chicken or beef) 

Daily Carving Station 
Roasted whole lamb served with percik sauce 











Untuk buffet “IFTAR INDULGENCE” ni, ianya bermula dari 29hb Jun 2014 hingga 27hb Julai 2014 dari 6.30petang hingga 10.30 malam.



Harga buffet ramadhan di RENAISSANCE Hotel ni adalah

RM108++ untuk dewasa

RM54++ untuk kanak-kanak


Jom kita ke


RENAISSANCE KUALA LUMPUR HOTEL 
Corner of Jalan Sultan Ismail & Jalan Ampang 
50450 Kuala Lumpur
T: 603.2162.2233 DL: 603.2716.9968



Selamat menjamu selera uolls!


8 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah sakan nampak kak???eekekekeke...memang tersiat2 hati ni...ha ha ha...poyo tak???

tapi kek tu sedap...nak??? huwaaaaa.....

hazman fadzil said...

Bila tengok tempat makan kat sini....area ruang makan yang sungguh luas selain banyak pilihan kan....

AnneRaini said...

semua menu nmpk sedap especially desert tu..meleleh air mata gini..huhu

cindyrina said...

Damn!!! buat saya terliur je...murah rezeki awak...sorry la sebab tak bagi salam dulu walaupun first time kat sini...tapi kan..makanan tu kan buat kite rindu mak kite..sob sob

Izzati Amira said...

bestnya jadi cm kak lily.. pergi makan kat tempat best best aje..huhu. (:

Amanda Suria said...

semua nampak menyelerakan...hope2 boss dapat belanja secretary buffet ramadhan kat sini...hehehehe

brohantu said...

best jugak nampak

jaakechik said...

Syoknya makanan buffet ramadhan kat situ sis... pelbagai menu ada.. berbaloi dengan harga ni Cik Lily...

Jaakechik recently posted : Buffet Ramadhan Casa Ombak