Friday, June 20, 2014

Buffet Ramadhan 2014 Di Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie

Hi Korang,

Rasanya aku pernah ke sini dulu tapi it was long time ago. Event makan-makan gak lah ermm ntahlah lupa arrr.


So Ramadhan buffet kali ni Kites Restaurant Holiday Inn, menyediakan makanan berkisarkan daripada 9 negara meliputi South East Asia, South West Adia, Europe dan Middle East. Wah kemain lagi masak seantero dunia tuh.









Mehlah korang tengok sendiri sebahagian daripada menu makanan yang di hidangkan.

Ermm awesome kan.














Itu baru sket, ni ada lagi










Ok layannnn

Untuk buffet ramadhan ni, ianya bermula dari 30hb Jun 2014 – 27hb Julai 2014 dari 6.30petang hingga 10.00 malam.


Harga buffet ramadhan 2014 di Kites Restaurant ni adalah

1st day - 7th day : 
RM100++(dewasa) RM70++ (senior citizen/child)

8th day onwards : 
RM110++(dewasa) RM80++ (senior citizen/child)

15th July PH Nurul Al-Quran: 
RM90++(dewasa) RM60++ (senior citizen/child)

Untuk tempahan sila hubungi +60 7802 5245 atau email ke dining@holidayinnkl.com.my

Jom kita ke :-


Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie
1, Jalan Usahawan U1/8,
Seksyen U1,
40250 Shah Alam, Selangor

Tel : 03-7803 1000 / 1-800-801-881

Ermm event makan-makan ni memang tak pernah abis selagi belum bulan puasa kan..

Selamat menjamu mata korang!!


9 comments :

JunAina said...

Gambar yang mula2 tu pun dah buat goyang jiwa ceq oiiii....

Syuhada Salleh said...

sedapnyee..tp bleh pndg je la..hehe

cindyrina said...

huhuhuh..nanti bulan puasa awak jgn jahat sgt tau...letak gambar makanan sedap camni lagi..tergugat iman saya la

ietams said...

nak sagu tuu.. sedap betul nampaknya

brohantu said...

tengok makanan pun dah meleleh air liur

Miss Ika said...

sedapppp <3
Miss Ika's Blog

Miss Ika said...

sedapppp <3
Miss Ika's Blog

hazman fadzil said...

Hidangan fusion dia nampak menarik.....pulut kuning tu menarik...

Amanda Suria said...

Tliur tgok semua tu...geram je hati...hihihi