MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, June 26, 2014

Sayangi Kereta Anda : Jangan Potong Q

Hi Korang,

Lama plak tak tulis pasal ni, asyik citer pasal makan je kan.

Korang tengok jelah gegambor ni.




So what do you think?

Bagi aku tak eloklah buat perangai cam ni kan, kalau dah tau lambat tu buat cara lambat. Janganlah nak menyusahkan orang lain. 

Yelah dia rasa dia kuat, dia hebat, dia mahal kan so of course kereta-kereta kecik dan driver yang tak berapa pandai nak cilok  ni mesti kena bagi laluan kat dia.

tengoklah viva ni, tak padan kecik

proton BML ni pun sama gak la

Ni aku yang kena ni, ermm sakitnya hati. Tapi nak buat cam ne, kita ni kecik.

Jawabnya banyak-banyakkan bersabar jelah.

Tepuk dada tanya selera

Ermm apa lagi jom pi makan roti canai dulu lah...



3 comments :

hazman fadzil said...

kalau yang jenis cenggini selain buat bengang pemandu yang lain.... turut buat penunggang motor terpaksa cilok di celah-celah kereta yang pasti menyusahkan....

Ema Johari said...

gitulah manusia yang tahu menyusahkan orang...dia ingat jalan yang dia ambil tu menyenangkan orang ke... dia sendiri pun tak senang... kenalah ikut turn ..hadap jem tu..

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...betul2 tu...:)