Sunday, June 15, 2014

TOTAL IMAGE Smelly No More Deodorant, Hilang Bau Badan!

Hi Korang,

Tengah syiok duk berborak dengan kengkawan lain, tup-tup terbau plak menda yang kurang menyenangkan. La rupanya ada seseorang ni bau badannya ermm sangat sangat mengharumkan. 

Aiyo!

Nak tegur salah, tak tegur salah. Sudahnya kenalah tahan hidung selama mungkin ek. Itula namanya kawan kan, tapi aku mesti nak tegur jugak mamat ni satu hari nanti. 


Aku mesti nak introducekan mamat tu Deodorant Smelly No More dari Total Image. 

Deodorant ni mengandungi iaitu Garam mineral semulajadi yang mampu menghalang pembiakan bakteria yang merupakan punca utama bau badan.

Apa Itu Total Image Smelly No More

Deodorant yang diperbuat daripada garam mineral semulajadi

Berfungsi 300% lebih berkesan berbanding deodorant yang hanya menutup dengan wangian. 

Menghalang pembiakan bakteria punca bau badan. 
Menghapuskan bau badan dengan efektif! 

Tambah lagi sket, ianya Hypo-allergenic, bebas alcohol dan wangian, Tidak melekit dan tidak berminyak, Tidak menggelapkan kulit dan tidak mengotorkan baju.

Sesuai untuk golongan lelaki dan wanita


Punca bau badan adalah dari gabungan peluh dan bakteria. Peluh sebenarnya tidak berbau dan proses ini berfungsi sebagai satu cara semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Bakteria merupakan punca utama bau badan dimana bakteria memecahkan peluh kepada asid lemak berbau. Kebanyakan deodorant komersial di pasaran sama ada berfungsi dengan menghentikan proses semulajadi perpeluhan atau dengan menutup bau dengan wangian. Oleh itu, deodoran komersial kebanyakannya kurang berkesan dalam mengatasi punca utama bau badan.

Produk ini boleh digunakan pada kawasan bermasalah seperti ketiak, leher, belakang lutut, tapak tangan dan tapak kaki. Ianya juga disyorkan untuk korang yang kerap berpeluh atau mereka yang sering melakukan aktiviti-aktiviti berat seperti atlet sukan.

Sesuai untuk semua, produk ini semula jadi, selamat, ekonomikal and merupakan penyelesaian bau badan yang berkesan.


Cara penggunaan Deodorant Smelly No More

Mudah je nak guna deodorant ni. Basahkan tip ketulan deodorant tu, gosokkan pada bahagian yang dikehendaki. Bukan setakat kat ketiak kita boleh pakai malah kat belakang lutut, leher dan juga di kaki. 
Produk Total Image Smelly No More ni boleh didapati di Guardian, Watsons, Caring, Vitacare dan semua farmasi utama seluruh negara. 


Harga Total Image Smelly No More
Pek 60gram RM16.90
Pek 120gram RM24.90


Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :

No.phone : 03-62721111 
facebook : 



Korang yang rasa-rasa ada masalah teruk macam ni, baiklah pi cuba ek, mana tau berkesan untuk kurangkan apa yang patut kan


7 comments :

ietams said...

kalo ko bagi deodoren ni kat mamat tu kak, kompem wangi terus dah lpas tu... nampak bunga² keluar kat ketiak dia.. muahahahaha..

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....menariknya tengok...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....menariknya tengok...:)

Miss Ika said...

product ni mmg best. sgt bekersan
Miss Ika's Blog

Shaz Querida said...

Sy bru mmbelinye td .. Rm26.90.. Mhal... Tp xpelaaa... Asal xde bau yg xmnyenangkn daaa

Anonymous said...

Produk ini langsung tidak berkesan. Mahal pulak tu.

Nuraini Aqilah said...

Ok saja nak bg review pasal deodorant bagus ni sbb terbaca comment atas. Mmg mahal tapi i cuma beli 2 kali shj. I used this one nearly 1 year. Dulu ketiak i sangat gelap, idk why mungkin sbb pakai deodorant yg salah. So stressed bcs it was really smelly & i googled to find whats best and i found this one! Skrg nearly putih. Alhamdulillah mmg takes time tapi worth it i tell you. Skrg dah stop pakai and been using nivea(try tanya pekerja guardian/watsons produk deodorant nivea yg BARU & cepat kering, OH PLS BUKAN YG BERAIR TU I DONT LIKE IT FOREVER) . Satu ja tak ok if u guys pakai deodorant ni, dia akan berbau kalau u buat aktiviti lasak. So kalau nak bt aktiviti peluh2 pls pakai nivea yg i suggest. & kalau dok tmpt air cond pakai deodorant smelly no more! I will give to you the exact picture of nivea that im using right now. WS 017 514 5042. Moga bermanfaat.