MY HISTORIC MOMENTS

Friday, June 6, 2014

REVIEW | Secret Laxing Sesuai Untuk Kuruskan Badan

Hi Korang,

Aku memang akui bab-bab mencuba produk untuk kuruskan badan ni suka sangat.

La nape plak?

Bukan apa, kita boleh tau samada sesuatu produk tu sesuai dengan kita ke tak? Ada banyak jugak aku dah cuba dan ternyata setiap satu tuh keberkesanannya berbeza.


So lepas aku cuba produk SECRET LAXING dari Legacy Secret Trading ni aku boleh nampak perbezaan pada badan aku.

1. Lancar sistem perkumuhan

Memang ko setiap pagi mesti kena punch card kat toilet tau, before this aku memang payah sket nak membuang. Lepas minum 2-3 hari produk ni memang terasa lah. Lepas membuang tuh, perut rasa cam nipis je kan.

2. Perasan kurus tapi memang kurus sket


Ya ampun, betul ko. Lepas sebotol minum memang nampak kurusnya. Walaupun timbang berat cuma 2kg je turun tapi perasan kurus tuh awesome sangat. Nampak perut cam kempis sket.

Walaupun kebaikan produk Secret Laxing ni banyak tapi bagi aku 2 perkara ni dah cukup membuktikan keberkesanannya kan. Suka sangat lah bila tengok results kan. Yelah aku memang monitor menda-menda menguruskan badan ni.

Korang kalau berminat, mehlah check it out info lanjut mengenai produk Secret Laxing dan pelbagai jenis lagi produk-produk di rangkaian Legacy Secret, korang boleh klik kat link bawah ni ek








Serius mujarab tau!!

Tapi setiap orang, kesannya tak sama di antara satu sama lain tau. Kang korang cakap aku tipu plak kan....



2 comments :

Sue-Rya Qistina said...

wahh..mcm best je..mcm nak try je..hehehe..berapakah harganya ni?

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...bagus juga ni boleh bagitahu anak suruh cari...;)