MY HISTORIC MOMENTS

Monday, June 9, 2014

EH EH Bazaar 2014, Keselesaan DI Utamakan!

Hi Korang,

Tak sabar rasanya nak ke Eh Eh Bazaar ni lah...

Eh Eh Mega Bazaar 2014 pada 21 dan 22 Jun ini menyediakan pelbagai kemudahan untuk semua pengunjung!


Lebih 1200 booth sudah terjual termasuk 60 selebriti terkenal akan turut hadir memeriahkan perhimpunan peniaga online terbesar Malaysia di Eh Eh Mega Bazaar 2014 pada 21 dan 22 Jun ini di MAEPS Serdang.

Tapi persoalannya, adakah pengunjung akan selesa untuk membeli-belah memandangkan terlalu ramai orang yang akan datang nanti?


Mana tahu insiden seperti beberapa bazaar sebelum ini berulang semula yang mana semua orang tak dapat pun nak "shopping" kerana terlalu sesak, susah nak parking dan penat berjalan sebab jauh sangat tempat meletak kenderaan.

Berbeza dengan Eh Eh Mega Bazaar 2014 anjuran syarikat Eh Eh Bazaar Sdn Bhd ini adalah:


1) Lebih 3000 tempat letak kenderaan disediakan di luar MAEPS Serdang. Jadi tak akan ada masalah pengunjung terpaksa meletak kenderaan di tempat tidak sepatutnya.

2) Lebih 10 tram juga disediakan untuk semua pengunjung di tempat meletak kenderaan terus akan membawa anda ke pintu masuk MAEPS untuk "shopping". Tak perlu jalan jauh dan penat sebelum sempat bershopping!

3) Sebuah bas secara percuma juga akan disediakan di stesen komuter Serdang bagi pengunjung yang menggunakan kenderaan awam untuk ke MAEPS. Bayangkan, tak perlu tunggu bas atau teksi untuk ke MAEPS pada 21 dan 22 Jun ini.

4) Ruang pejalan kaki di antara booth dalam MAEPS juga selebar 10 kaki bagi memastikan pengunjung selesa untuk bergerak dan bershopping. Sure tak kan ada yang pengsan atau sesak nafas kerana terlalu sempit!

5) Lebih 100 hadiah istimewa termasuk barangan elektrik, pakej pelancongan, gajet dan banyak lagi disediakan untuk semua pengunjung untuk CABUTAN BERTUAH!

6) Ada persembahan istimewa selebriti, pertunjukan fesyen, pertandingan mewarna untuk kanak-kanak, sesi minum petang bersama selebriti dan banyak lagi sepanjang 2 hari itu nanti!

Tak kan ada yang pengsan!


Mega EH EH Bazaar 2014
(Bazaar Usahawan Melayu Online) 
Terbesar Di Malaysia

Tarikh : 21hb dan 22hb Jun 2014 (Sabtu – Ahad)

Masa : 11 pagi – 7 malam

Tempat : Malaysia Agro Exposition Park Serdang, MAEPS

Justeru kenapa perlu fikir lagi? Pastikan anda semua pangkah kalendar pada 21 dan 22 Jun ini untuk sama-sama "serang" Eh Eh Mega Bazaar 2014. Dapatkan gerai anda sekarang dengan menghubungi +60 12 292 0131.

Jumpa anda di sana!

4 comments :

Ainim Suju said...

nak pergi la nnt

hazman fadzil said...

Penganjur yang prihatin sebab sediakan shuttle bus tu confirm ramai la bebudak UPM dan student lain turun ke expo nie nanti

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....seronoknya bagi yg nak berniaga mmg elok kalau sewa kat bazar ni...;)

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...memang terbaik la...:)