Friday, June 20, 2014

Eh Eh Mega Bazaar 2014 Esok!!!

Hi Korang,

Its time to shopping!!


Akhirnya saat dinanti tiba juga. Bermula esok hingga Ahad dari jam 10 pagi hingga ke 10 malam anda berpeluang untuk "SHOPPING" sakan di Eh Eh Mega Bazaar 2014. 

Bertempat di MAEPS Serdang, bazaar online terbesar Malaysia ini sedia menanti kunjungan anda ke lebih 1000 booth termasuk 60 selebriti menjual seribu satu barangan pada HARGA PALING RENDAH. 


Pastikan anda meluangkan masa untuk ke Eh Eh Mega Bazaar 2014 esok selain mengambil peluang menyertai cabutan bertuah yang disediakan. 


Mega EH EH Bazaar 2014
(Bazaar Usahawan Melayu Online) 
Terbesar Di Malaysia

Tarikh : 21hb dan 22hb Jun 2014 (Sabtu – Ahad)

Masa : 11 pagi – 7 malam

Tempat : Malaysia Agro Exposition Park Serdang, MAEPS


Jumpa anda esok!!!

hehehehe tak tau nak beli apa lah tapi yang penting nak beli cookiessssss bebanyak....


5 comments :

Kisah Si Dairy said...

kalau dekat dah join nie...hehe

lieyalatif said...

dekat dah sgt ngan umah akak...kalo sempat akak nak pi terjah gak...

Amanda Suria said...

Awslnya nk beli cookies cik lily....hihihi...esok SA nk terjah Sogo kot...sure serdang jammed giler kan...

ietams said...

selamat bersopping kak lily..

brohantu said...

dekat nak puasa ni banyak betul bazar