MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, June 11, 2014

Nak Masuk Contest Nestle #BlissSweep Supaya Dapat Shopping FREE


Hi Korang,

Aku memang suka minum Nestle Yogurt drink ni. 

Senantiasa ada je stok dalam fridge, la bukan apa kalau malas nak sangat nak buat air sedap jawabnya togak jelah botol ni.

balik keje, mesti singgah shopping dulu jap

Flavour yang aku suka adalah mango, blackcurrent, strawberries, tropical fruit dan kesemuanya lah. Bukan setakat sedap malah bagus untuk sistem perkumuhan perut kan, lazat dan menyihatkan.


Eh ada lagi, selain daripada Nestle yogurt drink, aku suka jugak yogurt yang pelbagai perisa tuh. Kalau malas nak masak dinner, makan jelah yogurt tuh. Mr Big pun suka gak


Bila Nestle buat Nestle Bliss Supermarket Sweep Contest ni terus aku terkinja-kinja di buatnya. Ye lah korang, sangat sangat sangat mudah nak join #BlissSweep contest. 


Ok mudah kan.





Ini plak rangkaian produk Nestle Bliss yang korang boleh hantar borang penyertaan sebanyak mungkin. Ada Nestle Natural Set Yogurt, Nestle Bliss Yogurt Drink, Nestle Smooth & Fruity Yogurt, Nestle Greek Yogurt, Nestle Fat Free Yogurt, tengok jer gambar tuh so dah tau lah ek.

So korang boleh start cari dan beli barang barang ni dan join terus contest mudah ni.

Lagi banyak korang beli, lagi banyak peluang nak menang tuh tau. Jangan beli-beli tapi tak hantar plak.

Nestle Bliss Supermarket Sweep Contest ni bermula dari 1hb Mei 2014 hingga 9hb Julai 2014. Ada lebih 100 pemenang Grand Prize untuk 8 minit of FREE SHOPPING yang bernilai sehingg RM500K ye. 


Cuba bayangkan kalau aku yang jadi salah sorang pemenang Grand Prize tuh. Erm memacam boleh beli dalam masa 8 minit kan. 


Untuk nak tau lebih lanjut lagi pasal #BlissSweep contest ni, meh layari Nestle Bliss Facebook Page https://www.facebook.com/NestleBliss



5 comments :

Kisah Si Dairy said...

pebret kita ni..dapat penuhkan peti ais dengan minuman yougurt nie best jugak...

hazman fadzil said...

menarik betul contest nie....dan sekarang aku macam dah suka pulak dengan greek yogurt tu...

Mahamahu said...

Nak juga minum Bliss ni nak diet sikit hehehe suka perisa manggo...

akubiomed said...

Antara yang dibeli setiap hujung bulan.

Amanda Suria said...

Nestle bliss memang terbaik....SA suka..tp x selalu beli..diot=raang ckp if nak kurus minum air bliss ni kan?