Thursday, June 19, 2014

Buffet Ramadhan 2014 Di The SAUJANA Hotel

Hi Korang,

Kita sambung lagi citer pasal jalan-jalan cari makan ni ye. Jemputan buffet ramadhan memang tak pernah putus untuk blog www.ciklilyputih.com ni ada yang sampaikan kena pass kat blogger lain untuk cover. Syukur sangat !


Jadi hari ni kita ke The Saujana Hotel di Subang.





Menghidangkan lebih daripada 140 masakan tradisional termasuklah pembuka selera, ulam-ulaman, hidangan utama dan pencuci mulut. 











Di antaranya adalah kerabu manga muda, kerabu tempeh, gado-gado, bubur lambuk, lemang, serunding, ketam masak lemak cili padi, daging rending tok, nasi hujan panas, nasi minyak dan memacam lagi.







Terdapat juga 15 jenis gerai-gerai yang menyediakan hidangan ala warung seperti roti canai, murtabak, sate, kambing golek, kebab, buah-buahan dan pelbagai lagi.









Untuk buffet Ramadhan 2014 ni, ianya bermula dari 28hb Jun 2014 – 27hb Julai 2014 dari 6.30petang hingga 10.00 malam.

Harga buffet ramadhan 2014 di Saujana Hotel ni adalah

RM 115++ untuk dewasa
RM 57++ untuk kanak-kanak (6-12 tahun)

Bagi group booking (lebih daripada 20 orang), boleh dapatkan Special Group Dining Deal of 10% tau.

Untuk tempahan sila hubungi, 03-7843 1234 ext 6122 atau email ke dine@thesaujana.com


Jom kita ke :-

The Saujana Hotel
Saujana Resort,
Jalan Lapangan Terbang SAAS,
40150 Kuala Lumpur

Telefon: 03-7843 1234


Ini adalah salah satu option bagi mereka yang tinggal di kawasan Subang Jaya, Ara Damansara even Shah Alam pun untuk korang berbuka puasa. So tak yang susah-susah nak masuk KL kan. Balik kerja terus je singgah ke sini.

Selamat menjamu mata korang!



8 comments :

notie said...

Emmm sedap nya jamu mata pun dah rasa kenyang. Apa lagi si tuan blog kenyang selalu. hehehehe

Kisah Si Dairy said...

tengok makanan diorang memang mabeles la..

Kisah Si Dairy said...

tengok makanan diorang memang mabeles la..

Kisah Si Dairy said...

tengok makanan diorang memang mabeles la..

Kisah Si Dairy said...

tengok makanan diorang memang mabeles la..

hazman fadzil said...

perghhh....kat sini makanan memang best terutamanya diorang punya kebab aka shawarma ayam dan daging.... hehehehe

brohantu said...

best tengok kambing panggang ni

kamil salleh said...

Best bila tengok jenis masakannya. Pasti prlanggan teruja dgn hidangan yg disediakan.