MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, June 18, 2014

Samsung Starlight Cinema, Percuma Dengan Samsung GALAXY Life

Hi Korang,


Wayang pacak? Sesetengah orang memang tak pernah dengar atau tak tau langsung pasal menda ni. Itulah zaman korang tak sama dengan zaman ktorang kan.


Wayang pacak ni actually dah lama wujud sebelum adanya tv lagi terutamanya orang-orang kampung lah, tak de duit nak beli tv so tunggulah wayang pacak during weekend kat padang sekolah. Aku sendiri tak pernah rasa time tu coz aku belum lahir lagi. Mak aku lah citer ni.

muke lebor pinggan gamaknye pompuan ni la hehhee

Semalam dapat jugak aku rasa sendiri cam ne rupa keadaan tengok wayang pacak ni. Terima kasih kat Samsung yang create event ni untuk #mygalaxylife user. Untung gaklah aku pengguna Samsung smartphone ni. Hehhehehehe..


Ktorang boleh tersampai awal plak kat Bukit Kiara Equestrian Park ni, so nak tunggu blogger lain lambat plak kan. Hah terus je masuk. Tak yah tiket tau, bukak Samsung Galaxy Life app ni cari #StarlightCinema punya icon then terus tekan redeem. Yeah dapat masuk! 1 tiket untuk 2 orang so Mr Big tak yah sesusah nak cari tiket.

Sementara nak tunggu movie start, so merayap-rayap tengok booth apa yang ade kat situ.


Rupanya booth makan, so apa lagi meh beratur.

issac yang happy dapat makan cupcake

Time beratur tuh, siap-siap bukak #mygalaxylife app ni untuk redeem apa yang patut. Tak yah nak kuar duit, just redeem je segala voucher yang ada.

Aku sempat redeem,

Project C cupcakes

Pizza Hut

Gong Cha

Crazy Potato

Burger Bakar Kaw Kaw

Ada lagi sebenarnya booth-booth lain tapi tak sempatlah nak redeem coz kekenyangan yang amat.

Ok its show time.


Malam semalam citer Fast & Furious 6. Action movie yang ada Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson The Rock tuh. Selalu tengok screen tak berapa besar kat umah hah amik ko punya bapak besar giler kan. Rasa cam puas sangat, macam nak terkeluar-keluar kereta tu ek.



Aku just bawak tikar je untuk alas tempat duduk sebab malu nak bawak bantal bagai kang orang kata nak pindah plak. La majoriti yang datang siap bawak comforter, kerusi lipat bagai, ishkk rugi sungguh. Kat sini ada jugak di sediakan bean bag tapi ktorang terlambat sampai kan so bean bag semua sudah abis orang amik. 

Ermmm rugi-rugi….

Ishk memang seronoklah berpeluang tengok #StarlightCinema ni.

Walaupun tepon semart aku Samsung MEGA yang ramai duk kutuk besar yang amat kan, tapi aku ada Samsung Galaxy Life app. Hahahah korang tak de kan. Itulah kutuk orang lagi.


Meh sini aku ajar camne korang boleh dapat semua ni secara FREE wokeh.

1. Muat turun aplikasi Samsung Galaxy Life kat phone korang klik link yang aku letak ni http://bit.ly/1krYGwz

2. Lepas tu korang createlah akaun baru di Samsung Galaxy Life app ni

3. Update profil akaun letaklah nama, email semua bagaikan

4. Kemudian korang redeem je FREE PASS Samsung Cinema Starlight di kaunter ( Bukit Kiara Equestrian )


Bukan setakat #StarlightCinema je ada bagi lagi voucher makanan, pi kelas masak, buku, gadget yang korang boleh redeem.

Thank you Samsung for this special invite ek

Apalagi korang ni nak fikir-fikir, bukan kena bayar pun. Download jelah cepat!

Kang melepas #StarlightCinema ni jangan nak salahkan aku ek….


5 comments :

Kisah Si Dairy said...

baru lah best ada pawagam terbuka macam ni kan...

Farah Waheda Wahid said...

wah bestnya fefeeling obersea ni...

mama amir said...

thanks for sharing...selalu ke ada wayang pacak tu?...ke sekali tu je ek?

hazman aka species1980 said...

Layan feel la tengok skrin besar nie.... kalau diorang arrange tengok bola pun menarik gak...

brohantu said...

meriah betul nampak