Monday, May 12, 2014

SECRET LAXING Bagi Mereka Yang Ingin Bakar Lemak Badan

Hi Korang,

Aku rasa ramai jugak orang kat luar sana yang senantiasa tercari-cari produk yang membantu untuk bakar lemak dengan cepat kan, lagi pun tanpa ragu-ragu ermm betul kan?

Me too!

Hehehhe tada! Now aku dah jumpa lagi


Memperkenalkan Secret Laxing yang merupakan produk pelangsing menggabungkan berbagai aspek pengurangan lemak tubuh dalam satu botol secara mudah, sihat dan efektif. 

Aku memang berkenan dengan produk-produk yang berbentuk minuman cam ni, yelah orang cam ni aku mana ada masa banyak untuk bersenam setiap hati kan. Inilah yang di katakana diet tanpa lapar. Meh sini aku kongsikan sedikit khasiat yang tersendiri produk Secret Laxing ni.


1. Membantu mengawal berat badan dan membentuk tubuh yang ideal.

2. Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut.

3. Membantu meningkatkan pembakaran kalori & lemak tubuh (thermogenic) agar terjadi penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot

4. Green Tea membantu menormalkan kolesterol dan gula darah.

5. Sebagai anti-oksidan dan mengoptimalkan proses detoks racun dan memperbaiki sistem pencernaan.

6. Membantu memperbaiki penampilan tubuh dan mengencangkan otot. 

7. Membantu mengawal rasa lapar.

8. Membantu meningkatkan energi dan stamina.

9. Membantu meningkatkan metabolisma pembakaran lemak menjadi energi.

10. Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses buang air besar dan memperbaiki sistem pencernaan tubuh. 

11. Membantu mencegah timbulnya penyakit merbahaya.

12. Membantu menjaga kesihatan mata dan kulit serta menjadikan tubuh awet muda.

Yang penting matlamat utama adalah untuk kurus sambil berdiet tanpa lapar. Maknanya bukanlah langsung tak boleh makan apa pun kan, tapi dengan bantuan Secret Laxing ni dapatlah kurang-kurangkan apa yang patut.

Di antara bahan-bahan yang terkandung didalam produk Secret Laxing ni adalah Honey, Prune, Delima, Goji Berry, Sireh, Beet root, L-carnitine, Senna Leaf, Garcinia Cambogia, Green Tea, Acai Berry, Dandelion, White Kidney Bean, Grape Extract, Rose water dan pelbagai lagi jenis bahan.


Cara pengambilannya?

Boleh diminum terus setiap hari

Digalakkan untuk mengambil 2 sudu besar 2 kali sehari sebelum makan atau bersenam 

Ok ok ada sedikit pantang ye mengenai produk Secret Laxing ni.

✿ Jangan makan lebih dari yang dianjurkan.
✿ Dilarang makan oleh ibu hamil dan menyusui.
✿ Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun.
✿ Hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol, kerana akan mengurangkan efek produk.
✿ Perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja suplemen ini.

Faham kan, ala mudahnya.

Harganya:

RM33.00 sebotol bagi semenanjung

RM39.00 sebotol bagi Sabah & Sarawak

BRD18.00 sebotol bagi Brunei

SGD18.00 sebotol bagi Singapura


Cara nak order, cam ne plak?

Boleh order secara terus melalui Fanpage mereka iaitu:-



Info Lanjut mengenai produk Secret Laxing dan pelbagai jenis lagi produk-produk di rangkaian Legacy Secret, korang boleh klik kat link bawah ni ek







Aku memang tak sabar lagi nak minum produk Secret Laxing ni. Nanti dah cukup genap 30 hari aku citer kat korang kesan-kesan yang jadi kat aku ek.

Meh lah order lekas ek

9 comments :

hazman fadzil said...

Hurmmm..... nampaknya aku lepas ni kena rajin makan buah dan minum air putih la yea

Yan Ty said...

hhmm akan tunggu testimoni dari sis... boleh try juga in future..

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....wah macam best jer produk ni...:)

Miss Ika said...

Pernah tengok product ni kat kedai. Cuma x sure kelebihannye. kalau nak tanya pada penjual tu sah2 dia pun x tahu. Dia hanya explain yg dekat label je. huhu

Hannah Sytieh said...

Done bace. Rase secret laxing ni sedap... Boleh jadi supplement harian... winxx..

cik abbit said...

chayokkkkk

raimi mohdlazon said...

slm.mcam mane nak order.ada whatapps keee

Mizz Vanila said...

Bole minum bersama hrum mlm ka or vbite

Mizz Vanila said...

Bole minum dengan harum malam n vbite ka.