Thursday, May 29, 2014

Nak Menang 1 Truck Gong Cha Drinks

Hi Korang,

Kan ada hari tuh aku pi butterfly walk kan?

Hah ko dapat minum minuman Gong Cha yang bukan main sedap lagi. Itulah kira first time aku cuba tuh. Memacam flavour plak aku cuba, itu yang tambah sedap lagi.


Bila The ButterflyProject buat contest 'Win a truckload of Gong Cha drinks to your party' so haruslah join kan. 

Sebab nak menang?

Biasalah dah dekat nak musim perayaan ni, so haruslah kita sambut kan. Aku plan nak buat open house untuk raya nanti. Lagipun aku belum pernah buat lagi rumah terbuka kan. 

So why not, Gong Cha datang rumah aku untuk sponsor minuman kan. Mesti best punya. Dahlah airnya sedap-sedap belaka.

Memintaklah Gong Cha dapat tunaikan permintaan aku ni ek... 

pls pls pls...

Thank you The Butterfly Project tau..


4 comments :

Mas Zull said...

assalamuaikum CLP....wah besy nyer...;)

Syuhada Salleh said...

gudluck cik lily!

Afasz said...

nak join gak. leh ke?

Hazmin Hamudin said...

Puas hati kalau menang air satu truck ni. Semoga berjaya ye.