Friday, May 16, 2014

Pakej Perkahwinan ‘KL-PJ Wedding Fair 2014’ Di Holiday Villa Hotel Subang.

Hi Korang,

Tak lama lagi mula musim perkahwinan tiba, yelah dekat-dekat nak cuti sekolah ni. Mesti dah siap prepare apa yang patut di hari bersejarah tu kan.


Abis yang sibuk nak kahwin ni, cam ne plak?

Of courselah korang kena survey-survey dulu kan, cari yang mana sesuai dengan budget kahwin korang. Maka seharusnya korang ke 6thKL-PJ Wedding Fair 2014 yang akan berlansung pada 23hb Mei 2014 hingga 25hb Mei 2014 bertempat di Mid Valley Exhibition Centre dan team dari Holiday Villa Hotel & Suites Subang turut mengambil bahagian di dalam pameran ini.



Ini merupakan pameran perkahwinan yang esklusif yang dibawakan khas untuk keperluan perkahwinan korang daripada A – Z. Di sinilah korang boleh berjumpa dan mendapat khidmat pakar perunding professional serta pelbagai tawaran menarik yang telah pun disediakan termasuklah samples of designs, displays, pakej dan idea-idea kreatif bagi perkahwinan korang.

So Holiday Villa Subang ini akan berada di Booth B9, Hall 2 Mid Valley Exhibition Centre.



Aku sempat ke preview Bridal Fair yang di adakan di CIBO Ristorante Italiano apa yang diorang akan pamerkan nanti semasa pameran tersebut.





Di Holiday Villa ni, ada beberapa tempat yang menarik bagi mengadakan majlis perkahwinan korang. Ada Victorian Ballroom yang boleh menempatkan hingga ke 350 tetamu (banquet setting) yang bersambung dengan The Victorian 2 dan juga lovely courtyard garden yang dibuat lokasi cocktail atau pre-dinner drinks area. Ada juga Classics Ballroom yang boleh menempatkan 500 tetamu (theatre style) dan The Vintage Ballroom yang merupakan ballroom yang paling besar boleh menempatkan 1,000 tetamu (banquet setting) untuk majlis korang nanti.

Itu baru lokasi kan, now pasal wedding pakej untuk makanan dan minuman plak. Takkan tetamu datang tak kasi makan plak kan. Ishkk korang ni ek

Pihak Holiday Villa telah menyediakan beberapa pakej F&B yang bersesuaian bagi bakal pasangan pengantin melayu, cina dan india.


Untuk pengantin melayu

Pakej Menu Kasih
RM1050++ per table of 10 orang (weekday)
RM1110++ per table of 10 orang (weekend)

Pakej Menu Manja
RM1150++ per table of 10 orang (weekday)
RM1210++ per table of 10 orang (weekend)



Untuk pasangan pengantin cina

Pakej Menu Double Happiness
RM1388++ per table of 10 orang (weekday)
RM1448++ per table of 10 orang (weekend)

Pakej Menu Heavenly Romance
RM1488++ per table of 10 orang (weekday)
RM1548++ per table of 10 orang (weekend)


Untuk pengantin India

Pakej Menu Sapna
RM1090++ per table of 10 orang (weekday)
RM1200++ per table of 10 orang (weekend)

Pakej Menu Chandini
RM1190++ per table of 10 orang (weekday)
RM1300++ per table of 10 orang (weekend)

Bukan setakat menu makanan yang cukup lazat dan enak malah pelbagai jenis perkhidmatan yang disediakan temasuk penginapan bilik secara percuma, food tasting, wedding cake, decorative pair of ice craving, wedding favours, fresh floral, complimentary bridal suite dan banyak lagi.


Ada banyak lagi tawaran-tawaran menarik yang terdapat di dalam pakej pengantin di Holiday Villa Hotel & Suites.

Ktorang di hidangkan hidangan makanan Itali masa preview hari tuh. Ok jom makan ek. Jemput tengok je tau. Hehehhe







So kalau dah berkenan di hati korang tuh, just call diorang pun wedding planner di 03-56337813 untuk info lanjut pasal pakej, nak tambah ke kurangkan ke bolehlah.

Kalau nak datang hotel ni pun boleh je,

Holiday Villa Hotel & Suites
9, Jalan SS12/1, 47500 
Subang Jaya, Selangor
Tel : 03-56338788



Ok korang, congratulations and happy planning…



5 comments :

hazman fadzil said...

Nice....nanti boleh aku pergi tengok untuk food tasting....hehehehe

Nadzirah Salahuddin said...

meja 10 orang aje dah rm1000? cer 100 orang. waaaa... btw, makanan cam sedap. :)
blogwalk dari segmen kak mia. :
http://nad2nadzirah.blogspot.com

Kisah Si Dairy said...

bab makanan paling best

Nadia Shaira Shafii said...

tak sabarnak tawen..eh? teteibe haha :P

Amanda Suria said...

Wow...nice sgt2....terus terasa nk kawen....