Monday, May 26, 2014

Senarai Pemenang 'GIVEAWAY CANTIK' InnerShine Di CikLilyPutih.Com



Hi Korang,

Aku boleh terlupa plak nak pilih pemenang untuk entry 'GIVEAWAY CANTIK' InnerShine ni kan. 


Ya ampun, mesti korang duk marah-marah aku punya lah, ermm maafkan makcik yang tua lagi alpa ni ek. Kerja banyak sebenarnya but bukan malas tau.

Ok aku dah pilih pemenang pun coz Mr Big malas plak nak tolong aku kali ni. Ishkk memang tau, sejak balik dari umrah ni asyik nak tidur je, jetlag konon kan.

Ini dia pemenangnya:-

Nama: Nuradyani bt. Rosly

Nama:Kien Mei

Nama: Nadira Jamaludin


So diharapkan ketiga-tiga pemenang ni akan email kan aku details sepenuhnya ye macam ni

Tajuk Email : Saya Pemenang Giveaway Cantik

sertakan 

Nama :
Alamat :
No tel :
Email :
URL:

Ok itu je. Kalau boleh secepat mungkin ek coz senang aku nak forwardkan details korang kat tokeh InnerShine ni hehehhe


Yang tak berjaya, eleh janganlah nak merajuk dengan aku tau. Korang sabar sket coz ada satu lagi pusingan untuk 'GIVEAWAY CANTIK' InnerShine ni. 

So selalu-selalulah lepak kat blog aku ni ek...





4 comments :

Ndra Jamal said...

yeay! dah email dah.. :)

hazman fadzil said...

tahniah pada yang menang.... dan baru perasan innershine pun ada bahan Astaxanthin....hiks

ietams said...

ala.. terlepas nak joinnn!

Amanda Suria said...

Tahniah kamu semua....