Tuesday, May 20, 2014

Review FAIRY WHITEZ Dari HiShop.MY

Hi Korang,

Before this aku pernah cuba FAIRY BLOSSOM gak, salah satu produk edaran HiShop.MY ni. Boleh tahan gak effectnya. Now nak mencuba plak FAIRY WHITEZ


Ianya merupakan minuman kesihatan yang membangkitkan raut wajah dan mengembalikan kelembutan seperti magic!. Ia mampu menbangkitkan proses pertumbuhan semulajadi kulit agar kulit lebih licin, cerah dan muda.

Kemain ayat-ayat cinta, bukan main power lagi ek

Di antara kebaikan dan keajaiban Fairy Whitez ni adalah


So ini adalah testimoni dari para pengguna Fairy Whitez, average penggunaan dalam 4 minggu saja,

Pencerahan rona kulit meningkat 89%
Pengurangan pigmentasi meningkat 82%
Pencegahan jerawat dan jeragat naik 79%
Pengekalan kelembapan kulit naik 75%

Bahan-bahan yang terkandung di dalam FAIRY WHITEZ ni adalah:-


Ermm itu rupanya ek, patutlah berkhasiat sungguh kan.

Pengalaman 30 hari selepas minum FAIRY WHITEZ.


Rasanya tak berapa manis sangat pun, macam sweet and sour berry je. Sedap. Agak likat sket, kalau tak biasa minum ingat minum pati plak kan.

Tak delah perubahan mendadak pun, tapi nampak gak sket-sket kesan-kesan positif. Kulit nampak cerah dan ada keserian kat pipi tau. Bila guna blusher nampak timbul gituh tulang pipi…

Itu baru 30 hari kan, cuba kalau tiap-tiap bulan ermm haruslah cantik giler dibuatnya hehhehe

Moh shopping ek,


Kalau korang bijak sket cam aku, baik korang beli 2 kotak Fairy Whitez from HiShop sebelum 31 Julai 2014 sebab korang boleh dapatFREE gift pack yang ada 4 botol lagi (worth RM 35.60)! Setiap kotak mengandungi 10 botol of 22ml essence pada harga RM 89.00.

Untuk pembaca setia blog aku ni, ada berita baik punye kan.


Cuma beli minimum dalam RM 99 dari HiShop dank orang akan dapat RM 20 Cash Voucher dengan hanya masukkan diccount code :TRYUSNOW. Valid until 31 August 2013 only! 


Ermm kalau korang berkenan dan berminat nak cuba boleh dapatkan di,

Website: www.fairy2u.my

Selamat mencuba...

2 comments :

hazman fadzil said...

Sempoi laa....botol packaging yang simple - menarik jugak nie

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...memang terbaik la..;)