Thursday, May 8, 2014

Tinggal Sorang 10 Hari Ni


Hi Korang,

Ermm itulah..

Malas nak citer sebenarnya coz tak nak bising. Tapi ramai plak orang duk sibuk tanya lately ni aku pi event sengsorang je kan. 

Sebenarnya Mr Big tak de, dia pi umrah dengan adik-beradiknya. 

So kenalah struggle sket, bila hilang sayap sebelah kan. Semua kena buat sendiri, order tong gas sendiri, pasang ubat nyamuk sendiri, kunci pintu rumah sendiri dan memacam lagi sendiri kena buat lah. 

Biasanya itu semua keje dia tuh.

Ala tak per, pejam celik pejam celik ari ni dah dekat seminggu dia tinggalkan aku.

Apa-apa pun..


Selamat pergi dan selamat pulang ye sayangku...

#bertabahlah



8 comments :

lieyalatif said...

kepulangan yg dinanti la ni yeak heheeh

ape2 pun take care... bile sorang2 ni kene extra care sikit ...

sudipVSsenduk said...

akak baru 5 hari kena tinggal dah sesak2 nafas nak uruskan anak2. Leceh kan.

Amanda Suria said...

semoga Mr big mendapat umrah yang mabrur...insyaallah...

Ainim Suju said...

take care ya

JMR said...

best best..semoga mr.big tenang, selama pergi selamat pulang..

10hari kjp je tu..tak caya tny puan nunu..

hazman fadzil said...

Nice.... barulah ada rindu-rinduan kan...Nampak cool pulak dia pakai seluar pelikat

Ema Johari said...

semoga mr.big dapat menjalankan ibadah umrah sengan sempurna dan selamat kembali.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...semoga Mr.Big dpt melakukn rukun dgn sempurna di sana,,,