Wednesday, June 6, 2012

WW - Kena Langgar

Hi Korang,

Wordless wednesday aku untuk minggu ni


Hah ko, kesayangan aku kene langgar malam semalam betul2 depan Mid Valley. Sakit nau hati kan..

Jaga orang tuh, klu tak nak betulkan aku report polis ek.

Huhuhuhuhu mood sedey nie



7 comments:

amirnawawi said...

Dapat kesan ke kak sape yang langgar nih?

Myvitrd said...

Ni kes langgar nampak ke atau langgar tak nampak... U kiss u pay ckp mcm tu dkt yg langgar tu..huhu

hazman aka species1980 said...

beb... nie time ko pegi tengok MADAGASGAR kat MV yea

♥MAMASYAZA♥ said...

alahai ni yg paling tak best. tak de selera nak mkn kalo tgk vontot keta jadik camtu

Boni JLL3 said...

nasib baik orang tu tak lari ye??

Nurul Akmal said...

teruk gak tu.. SAbo ye kak..

KiD said...

number plet kena tutup.. kalo tak, orang gi ngangkung.. huhuhu.. btw, follow up dengan orang tu eh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails