Saturday, June 23, 2012

Tak Sangka Dapat Lagi

Hi Korang,

Memang tak sangka aku boleh dapat buat review gadget lagi. 

Sepatutnya semalam aku pi office Nuffnang untuk amik printer untuk direview dan tiket London Musical tup-tup diorg suruh sign satu surat plak. Aku tak baca pun, pakai sign je sambil borak-borak dengan diorg ni. Bila nak balik je, ada plak satu kotak kecil atas printer tuh lah tengok2 menda ni plak.


Hak ko memang tak sangka, dapat jugak review Samsung Digital Camera WB150F ni. Terperanjat dibuatnya, nak gelak pun ada. ehehheheh

Ni pun belum try lagi still duk godek2 function, maklum lah camera ni function dia macam DSLR ooo tu yang pening2 sket tuh.

Ok nanti aku citer sket demi sket pasal camera ni ek. Kalau korang nak tau apa-apa pasal camera ni, bagitau ek aku akan cuba settle kan.

Seriussss still cam tak caya lagi ni

CLP notes : Nak jadi blogger mestilh rajin dan sabar kan, so baru lah sentiasa murah rezeki. Ingat tu korang ye




8 comments :

YaNa Yassin said...

Waaah, best nyaa . Tahniah :))

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat review produk ni..... kamera tak dapat dipisahkan dengan blogger

Qema Amaya said...

untungnyeee...meh la share tips sket..nk preview brg gak :)

Myvitrd said...

Dah lama sbr tapi tak rajin... Tahniah dpt review gadget lg

hazman aka species1980 said...

Bukan rezeki ... sebab ade request untuk review nie... tapi nak mintak ko tunjuk function WIFI tue...dan kalu boleh buat skit video dalam HD mode yea... hehehehe

Cahaya Kita said...

alhamdulillah rezeki CLP... Tumpang gumbira...

ak yuyunz said...

cik lily kasi review output sekali hik hik..

Gadis Kampung said...

berapa harga kamera tue?