Friday, June 8, 2012

Free Je Semua Ni

Hi Korang,

Ni yang aku suka pi event heret Mr Big. Sebab aku akan dapat 2 goodies bag kan. Tak kisah lah apa event pun yang penting apa yanG diorG baGi mesti menarik punya.


Macam Gambo ni. Ktorg pi event pasal penjaGaan diri. Ha ko melambak dapat kan. Walaupun kecik-kecik tapi berGuna time kecemasan kan. 

Itu yanG untunG bila pi berdua ni kan.

AlaH korang pun samo Gak kan cam aku... eheheheheh



11 comments :

MAY said...

warghhh..nak jugak!!!!

Cik Jajika said...

Bestnyer...meh share sikit..hehe

- zuriey - said...

betul3..untung2

awek retro said...

alaaaa..bawak laa nad pulak len kali..hahaha...xde geng..salu pergi sorg2...hahahha

Nigina said...

tu untung datang duaorang... takyah beli pakai jer apa yang ada...

ummiarissa said...

bak mai satu...he he he

Fazrol said...

yg penting free.. he he..

Errah said...

bestnyer dpt macam-macam tuh...nak 1..hehehe

AlyzaFisol said...

syoknye dpt brg free...sye pn suka kalo dpt brg camni selalu...sep banyak tuuu... :D

Cik Kamoo said...

Best je kalau dpt mende free cmnie

Sharidawati Shahrudin said...

comel je bila susun susun gitu....hihi