Friday, June 8, 2012

Free Je Semua Ni

Hi Korang,

Ni yang aku suka pi event heret Mr Big. Sebab aku akan dapat 2 goodies bag kan. Tak kisah lah apa event pun yang penting apa yanG diorG baGi mesti menarik punya.


Macam Gambo ni. Ktorg pi event pasal penjaGaan diri. Ha ko melambak dapat kan. Walaupun kecik-kecik tapi berGuna time kecemasan kan. 

Itu yanG untunG bila pi berdua ni kan.

AlaH korang pun samo Gak kan cam aku... eheheheheh



11 comments :

MAY said...

warghhh..nak jugak!!!!

JQ said...

Bestnyer...meh share sikit..hehe

- zuriey - said...

betul3..untung2

awekretro.com said...

alaaaa..bawak laa nad pulak len kali..hahaha...xde geng..salu pergi sorg2...hahahha

esmiera said...

tu untung datang duaorang... takyah beli pakai jer apa yang ada...

umiawadah said...

bak mai satu...he he he

Unknown said...

yg penting free.. he he..

Errah Najwa said...

bestnyer dpt macam-macam tuh...nak 1..hehehe

Unknown said...

syoknye dpt brg free...sye pn suka kalo dpt brg camni selalu...sep banyak tuuu... :D

Cik Puan Kocik said...

Best je kalau dpt mende free cmnie

Unknown said...

comel je bila susun susun gitu....hihi