Monday, June 11, 2012

Gambar | Hanis Zalikha Dan Maria Elena @ DiGi WWWOW Awards 2012

Hi Korang,

Malas nak tulis pepanjang lah korang layan je lah gegambo blogger dan vlogger yang amat 'HOT' masa kini

Maria Elena dan Hanis Zalikha sebagai presenter untuk umumkan pemenang. Diorg duk depan sekali tau. Sampai nak amik bukan main susah sekali coz di apit oleh 2 bos Nuffnang Tim dan Nicholas





Comel kan Maria Elena, selamba dia je buat muka cam tu





Simple je Hanis Zalikha kan, cantik je

Amik dari jauh ni, dahlah ktorg duk belakang sekali tau. Kan bench je, sedey kan

Hah, ada banyak gambo lagi yang aku nak post. Gambo artis plak. Tapi nanti dulu ek coz nak buat keje editing sket

CLP notes : Untung jadi blogger glamer ni kan..




7 comments :

LaLa mhdnor said...

dorang memang wowww =D

blog-tips-kurus said...

Cik Lily P pon glamerrrrrrrrrrr... :-)

Nurul Akmal said...

Cantiklah diorang ni...

hazman aka species1980 said...

Hehehehe... karektor maria elena tu mmg gila2x skit kan...hanis zalikha nie buat aku slalu teringat pada citer MEMBERKU HAWA

Rabiatul Adawiyah said...

hanis jalikha kalau kemaskan rambut dia sudah pasti lagi cantik. sebab dia memang cantik. tak puas hati kalau dia rambut mengerbang macam tu. sebab saya nak tngok dia cantik.. wuwuwuw.. maria elena memang peliks camtu. pemeriah majlis. :p

xoxo!
www.rabiatuladawiyah.com

Cik Rongoks said...

dua2 ika suka :) hihihih

Sally Yatiey said...

Sangat cantik. Suka tengok Hanis Zalikha, simple+cantik orangnya :)