Wednesday, June 13, 2012

DiGi WWWOW Awards 2012

Hi Korang,

Lambat sket citer pasal ni. Cam biasa aku busy lah.


Meh aku citer sket sambungan daripada entry yang pertama dan kedua ni ye.


Ktorg sampai just nice kul 6.30pm. Once dapat tiket dari Anne (Nuffies) terus je amik makanan. Meehoon  dan drinks dari Chattime. Not bad gak lah sedap. Abis makan terus masuk ke Town Hall but sempat jugak pi amik gambo kenang-kenangan di Photo Booth yang di sediakan.


Ktorg adalah orang yang first masuk dewan, so kosonglah tak de orang kan. Ingatkan dapat duduk kat kerusi bernombor ermm jangan mimpi lah, aku bukan nominate pun so duduk kat lah bench basketball tu kan. Borak-boraklah dengan bebudak bloggers yang lelain ni


Around 8.30pm barulah sorang-sorang masuk. Artis lah, celebrity lah, sponsor lah, media lah kan. Ktorg yang duk menunggu ni cam sampai bosan dibuatnya. Nasib baik ada bahan untuk digelakkan.

MC for malam tu James. Tak de banyak speech pun. Terus je pemberian awards. A few artist jadi announcer dan pemberian hadiah.  Keputusan korang leh check it out kat entry yanG pertama tu ek.

Adi Fasla dan Nicolas (NuffnanG)

Aril AF

BloGGer of year

Elfira Loy dan PemenanG Social Media GatHerinG Twtup KaseH

PemenanG Konterversi - Fave Tech Head

Fina AF dan PemenanG Apps Of tHe Year

Erol AF dan PemenanG Fave Makan-makan Expert

Hitz FM DJ dan pemenanG Funniest Video

Mia Sara

PemenanG People CHoice - MyHazman.com

SHila AmzaH

Dalam kul 10++ dah abis dah. Kejap je, 16 awards je pun kan.

For me, banyak blog-blog baru yang belum pernah aku dengar lagi muncul sebagai pencalonan. Kira hebat jugak diorg ni kan. Ini barulah di panggil ‘Blogger UnderDog’. Diam-diam berisi.


Congrats kepada semua pemenang. Hadiah best-best tu kan.

Anyway to Nuffnang dan DiGi for this invitation ye.



4 comments :

sarah mohamad said...

Bestnyaaa kak ada amik gmbr dgn mia sara tak? Comellll heee

Joel Leslie said...

under 15 takde? hehehe. tahniah buat pemenang ^_^v

Nurul Akmal said...

Chatime terbaik... ;)

KiD said...

tahun depan takmo pegi dah... huhuhuhu