Monday, June 18, 2012

Sayang Nak Pakai

Hi KoranG,

Ingat tak laGi denGan entry ni 

Hah citer pasal kasut tu laH. Cuba tenGok bawah ni.



JenG jeng jeng... aku dah pi redeem pun semalam untuk di buat review. Ermm tak sangka plak aku Crocs ada desiGn cam ni. Comey kan.

Bila fikir-fikir cam sayang je nak pakai tapi apa boleh buat review punya pasal so kenalah pakai Gak kan.

Ok koranG tunGGu la review aku nanti ye

CLP notes :Kene GiGit ke bila nak pakai kasut baru ni ek..



5 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

comei tu, akak pun baru gak beli kasut tadi, bukan jenama crocs, tp crocodile aje...hehehehe

deno said...

kasut2 croc mmg best pakai... selesa sgt.. :)

Zarul Umbrella said...

crocs ni mmg tak yah gigit sebelum pakai..mmg dah lembut ..saya suka

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

cantik gak design dia...

Nurul Akmal said...

kalau camni boleh bawak g office ni kan..