Friday, June 15, 2012

Adik Beradik

Hi Korang,

Cuba korang tengok gambo kat bawah ni



Ktorg macam adik beradik kan. Cuma aku je yang korang tak nampak lemak berlipat macam geng sebelah tuh.

Apa-apa pun aku suker Michelin walaupun tayarnya agak mahal but tahan lama bila dah pasang kat kereta aku kan.

Ok sila hiraukan entry ni sebab aku tengah blur tak tau nak tulis apa kan.

CLP Notes : Saje nak bagitau tadi aku dgn K Ina KL dapat bawak balik MILO sekotak beso oooo.. Memang seronok lah..Mesti korang sakit ati dengan aku kan kahkahkahakha


4 comments :

hazman aka species1980 said...

Owhh...event milo variant tu ke beb.... kalau tak silap nikel khor pun ade gak kan....

Nurul Akmal said...

aloo comelnyer...

kak ina kl said...

untung ek kita dapat milo tu

KiD said...

beli tayar ke kak?? =)