Friday, June 15, 2012

Hasil Berusaha Tanpa Merungut

Hi Korang,

Ini lah dia Hasil berusaha tanpa merungut.


Yelah setengah bloGGer selalu bising asyik tak dapat BE la, advertorial la, sponsored post la kan walaupun diorG tu baru je tulis bloG 2-3 bulan yang lepas.

Tapi bukan aku ye sebab aku tau kemampuan blog aku cam ner so tak kisahla ada ke tak de ke aku still berbloGGing gak.

Yang penting kena ikHlas dan sentiasa bersabar eventho ramai blogger lain  yanG baru je join NuffnanG da dapat menda yang best2 kan.

Aku tetap cam tu Gak, rileks sempoi je

Tapi yang daH ada kat atas tu janGanlaH dok sombong plak kan mentang2 korang dah jadi yanG terbaik kan sebab satu Hari nanti koranG boleH jugak dok terlinGkup kat bawaH kerana doa orang-orang yang teraniaya tu selalu akan di makbulkan satu Hari nanti.

Sebab aku daH nampak ramai bloGGer yanG baru naik ni dah mula tunjuk bongkak denGan baru satu dapat sponsored post kan.

So janGan riak dan sombong ye

CLP Notes : Actually ini pun perinGatan untuk diri aku Gak kan supaya janGan sombonG, itu je









23 comments :

Nigina said...

wahhhh boleh banjer ni.. aku nak dpt 50 pun payah hehehhehe

awek retro said...

tahniah sis....wish u luck what eva u do...muaxh

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah sisi...

SP (spudinpunya) said...

wah3..tahniah3 ..haha..share la sikit..uihhh ! kui3

AdD Buchat said...

best best best... dah 3thn berblog x ckp2 lg nak cash out... kesian kt diri sendiri....

Hazey said...

Setuju dengan kenyataan di atas.. emm boleh open table ni.. :)

Rinna said...

alhamdullillah rezeki.. masing2kan.. :)

Eyriqazz said...

Yey,cik lily nak blanje makan..

umm, di mana ya?

P.s : Sampai ati ciklily kata saya sombong..huk3..

hazman aka species1980 said...

whoaa... cek berganda la ...Eh nanti cuba ko terjah burger bakar abang burn kat food court sungai ramal ...ramai kata sedap

Pupel Liyana said...

saya tak pernah dapat tapi saya bersyukur apa adanya :)

Pupel Liyana said...

saya tak pernah dapat tapi saya bersyukur apa adanya :)

Mooniqueen said...

Alhamdulillah...rezeki kan... Semoga MQ akan jadi mcm CLP pulak...teringin sgt nak rasa..

Nurul Akmal said...

Tahniah Kak lily...

nanti boleh belanje nurul makan..hehehe

sarah mohamad said...

Bersyukur seadanyaaa ye kak :)

Myvitrd said...

Tahniah ciklily dapat 2 keping cek sekali tu.. saya punya hujung bulan baru leh cash out.. huhu

kak ina kl said...

kitakan buat blog suka suki
tapi bila ada rezeki
kita terima dengan senang hati
janganlah sampai kita busuk hati ek

alhamdulliah kan lily..selalunya yang cepat naik dan rasa dah besar tu tak kan kekal lama

Sharidawati Shahrudin said...

alhamdulillah Tahniah cik lily !!!!!!!!!!

titan said...

tahniah. bukan senang nak dapat tu. :)

puanbee said...

kita lagi blogger bawahan heheh

sedar diri kak...

ellaNadj said...

waaa murah rezeki akak.. Bila lah rezeki ella pulak hehehe

KiD said...

asyuuukkkk!!! leh open table. banyak tu.. hehehehe

Iswatie said...

lagik kesian x pernah nak cash out nuffnang yer earning lg coz dok ada dlm tuh ciput ja....sobbbbbb

juanita said...

Wow...hebat2.....melanjerr r