Wednesday, June 6, 2012

Gambar | Mickey Mouse Berkeliaran Di Mid Valley

Hi Korang,

Semalam sempat jugaklah aku merayap kat dalam Mid Valley ni before show Madagascar start kan. Tup-tup aku ternampak banyak Mickey Mouse di area centre court dalam Mid Valley ni.













Sempat jugak aku bergambar dengan patung Mickey Mouse ni walaupun ramai orang kan, especially kanak-kanak.

Korang nak suka sangat dengan figura Mickey Mouse ni boleh datang ke Centre Court, Mid Valley. Rasanya pameran ni akan berakhir dalam minggu ni lah. Terlupa plak aku nak tanya kan.

Free je tak yah bayar, cuma bawak camera untuk bergambar je.

So enjoy!


7 comments:

Cik Jajika said...

Cutenyer...geram tengok! haha

ak yuyunz said...

olooo.. comelnya disney team.. minggu cuti sekolah ni banyak wedding la pulak. ntah bila la sempat nak pegi sobss..

transformed housewife said...

pelik2 semua patung Mickey yg diaorg buat tu.

Boni JLL3 said...

yelah!! mickey mouse berleluasa di mana2

Nurul Akmal said...

Gila Nurul pergi sana semalam.. semuanya comel2...

KiD said...

comel comel lak mickey mouse nih

hazman aka species1980 said...

Beb..... aku rasa mickey mouse diorang buat sempena cuti la rasanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails