Monday, June 18, 2012

My Lunch Today

Hi KoranG,

My luncH untuk Hari ni


ermm sediH kan. Itu je yanG mampu

Bukan sebab tak de duit tapi kat office consultant ni tak de kedai makan nasi campur langsunG. Semuanya cafe la, restaurant la tak syiok lanGsung.


So kenalaH taHan perut sket kan untuk sampai umaH kan.


Sabar jelaH 


Tapi Mr Big kata kalau aku tak makan satu Hari pun tak coz banyak lemak boleh cover kan.


KurenGG asamm punye Husband tau...




7 comments :

POSH76 said...

dapnyer muffin tu...

Eliss Mie said...

alaahai kesian. meh dtg ofiz kita, mcm 2 lauk nasi ada :) tadi saya makan nasi kerabu..hahaha..larikss

Mooniqueen said...

Alahai, kesian Nya CLP... Kita ni kalau tekak melayu, tak dpt nasi campur pun, dpt bergoreng pun takpe...

AyuArjuna BiGoshh said...

kak lily, tapi air tetap nampak sedap hehehehe

Prettywrite said...

wow!itupun dah cukup sedap tu kak..tapi tak kenyang sangatlah kan..

deno said...

aik? muffin je? kenyang ke?

hazman aka species1980 said...

hurmmm.... kena makan nasi jugak kan baru la perut kenyang skit