Saturday, June 2, 2012

Bloggers Buat Kerja Amal Plak

Hi Korang,

Semalam sempat jugak aku ke First World Hotel, Genting Highland tau. Ada charity event anjuran Resort World.

aku kecik je kat tepi tuH

Ramai kan bloggers

Bukan aku sorang jelah ada jugak bloggers lain dan yang paling ada Mr Big gak tau. eheheheh berjaya jugak dia amik cuti untuk jadi official pHotoGrapher aku and Nuffnang team.

Sekali sekala beramal apa salahnya kan

Ok ok nanti aku citer laGi, now nak packing tuk pi bercuti plak eehehehhee

Happy Holiday Korang!


Pics : Cilok dari NN & Resorts World Tweet eheheh jangan malas ye..





8 comments :

KiD said...

tu diaaaaaa... duta Genting!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh sis...dok berjalan jee laa ek???

Nurul Akmal said...

pergi genting lagi... bagus kan event ni..

Fazrol said...

Banyak betul cuti cik lily putih...
Kali seronok Laa mrbig dapat follow..

Fazrol said...

Banyak betul cuti cik lily putih...
Kali seronok Laa mrbig dapat follow..

ReeneeRaaid said...

ramainye...!

Boni JLL3 said...

wow!!!!!!!! ramainya blogger!!!!!!!!

NadNod said...

bestnya! :D