Saturday, June 16, 2012

Aku Nak Kurus Dengan Kevin Zahri


Hi Korang,
Biasalah dah nama pun blogger kan, event-event yang menarik mesti di kongsi bersama so baru hidup ceria.
Alah PuanBeedotcom akan selalu ajak geng-geng blogger ke event-event yang best dan hot, so aku pun haruslah join sekaki kan. Kali ini event untuk kurus ooo. Haruslah lah join, kurus tu memang ada dalam wishlist aku kan.
Seminar jom kurus untuk blogger secara percuma dengan kerjasana dari KevinZahri Puanbeedotcom dan Prince Court Medical Centre.
jom kurus percuma bloggers 485x297 Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger Tips kesihatan seminar kevin zahri Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger jom kurus event blogger
PERHATIAN : Jom Join Small Contest Ni
  • Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
  • Tarikh: 8hb Julai 2012
  • Masa: 2-5pm
  • Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
  • Speaker: Kevin Zahri
  • Bilangan Peserta: 40 sahaja
Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.
Syarat Penyertaan : Untuk menyertai sessi percuma Jom Kurus ini, anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:
  • Mesti mempunyai blog yang aktif
  • Create satu blog post tentang: 1) kenapa anda ingin join seminar ini dan 2) kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan. (simple2 je )
  • Include logo Jom Kurus (klik di sini) dalam blog post tersebut.
  • Penting! Sila email link blog post anda kepada PuanBee di puanbeedotcom@gmail.com
Kriteria Pemilihan
  1. Ada blog
  2. Buat blog post
  3. Submit url ke email puanbee
  4. Sebelum mencukupi 40 peserta penyertaan di terima
Sekian , harap dapat jumpa korang di sana nanti.

Alah sesaje je aku ni nak memeriahkan majlis kan. Bukannya boleh kurus dalam satu hari tapi keazaman tu yang penting tau...

Sudah hantar email cepat ke puanbeedotcom@gmail.com

Hah, cepat lah buat duk nganga mulut plak buat apa kan


7 comments :

- zuriey - said...

wah2..cepat hntar penyertaan

Farah Shamsudin said...

salam perkenalan dear..
ala, yang penting azam tu ada kan.. tak kurus pun, tapi yg penting sihat..

kalau tak kurus banyak,sikit2 tu mesti ada kurus juge kan..:)

Zarul Umbrella said...

akan join jika jadual kerja saya mengizinkan

Cik Jajika said...

Jom..jaz pun join jugak..hehe

Nurul Akmal said...

Nurul pun nak join.. ;)

Diana said...

Blogwalking here & dah follow pun.. :-)

Saya pun berminat..moga-moga ada peluang nak joint sama... Wish me luck!

puanbee said...

salam kak lily sudah tentu akk terpilih , nanti jumpa disana ye .. boleh laga2 pipi lagi hehhee