Thursday, June 21, 2012

Thanuja Masterchef Selebriti Yang Cantik

Hi Korang,

Dapat jugak aku bergambo dengan Miss Malaysia Thanuja Anathan ni masa event Dermalogica hari tuh kat Publika. Cantik orangnya. Kurus dan sesangat tinggi.

Bagai langit dengan bumi kan, beza sangat

Dek sebab terlalu tinggi itu yang sampai tukang ambil gambar aku ni terpotong rambut dia.

Sempat jugak aku tanya dia siapa jadi juara Masterchef Selebriti nanti. Dia cakap tak tau lagi sebab shooting pun belum abis lagi sambil dia senyum2 rahsia gituh.

So korang, sila maafkan photographer blogger aku ni dah macam cacat gambo aku ni kan. Iskk even K Ina KL pun pandai ambil gambo tau.

CLP notes : mood sedeyyyy.. baru nak jadikan FB picture profile ermm tak per la



11 comments :

hazman aka species1980 said...

Mesti dia pakai heels kan... tu yang nampak tinggi sangat nie....

sarah mohamad said...

Sangat tinggi and cantikkkk =P

Myra Jay said...

Tinggi betul Thanuja ni kan CLP.. ;)

Tp ok pe gambaq ni :)

Mooniqueen said...

Adore jugak dgn dia.. Sbb senyum n gelak je die dlm MCS...

Marya Yusof said...

Kita dok pikir apa yg terpotong rambut...ingatkan photographer punya rambut rupanya miss Msia yg terpotong rambut...hik3 :))

Kecantikan yg berbeza, dua2 pun cantik! Beautiful is in the eyes of beholder :))

El-Zaffril said...

Cik Lily... kembar dia pun super cantik gak....

Cik Rongoks said...

untung la kak dpt jumpe dia.huhuhu

Jard The Great said...

keh keh keh.. sorry!!! =p

AyuArjuna BiGoshh said...

laki kak lily ke photographer tu hehehe

ellaNadj said...

Nk berckp dgn dia msti kena dongak.. Timggi benau..

Qhaifa Nur said...

boleh juga dia masak...