Tuesday, June 19, 2012

Kain Baju Raya

Hi KoranG,


Macam tak caya je laGi sebulan dah nak puasa kan. Ha, koranG Ganti puasa ke belum? aku tinGGal 2 Hari je  laGi, esok dan lusa bole kot puasa kan.


So daH beli baju raya ke? Aku dah. DaH antar pi jaHit  pun.




Tapi pi beli laGi pun apa salaHnya kan. Raya kan sebulan so boleH berGaya sakan kan. Cantik kan? tapi bukan aku punya pun. DaH ada tuan wokeH baju-baju tuH. Mak aku beli untuk cucu-cucu yanG dia jaGa.

Aku? mak aku kata beli sendiri sebab aku kan ada duit kan. Huhuhuuhh tak per la, aku suruH Mr BiG belikan aku kain ek.

Ermmm koranG daH anto tempaH ke belum ek, cepat nanti tailor tak nak terima plak kan










10 comments :

Sharinginfoz said...

raya sakan tahun ni

♥MAMASYAZA♥ said...

akak blom buat persediaan apa2 pun lagi utk anak2. cam akak ni, slalu beli yg ready made aje, tu pun kena awal, takut takde saiz

CIK LAVVY said...

cantik...mmg tukang jahit dh tak nak amik pun dh mse ni.hehe

Mooniqueen said...

Alhamdulillah puasa MQ penuh lagi... So tak kena ganti... Kain Dah beli n Dah hantar taylor pun.. Tahun ni ber"cotton" je senang sebab anak Kecik payah nak pakai cun2...

atreyustrange said...

Cantik kain2 hang ni!

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... dah start shopping yea....tak lama lagi tunggu undangan buka pose la yea....hehehehe

kakchik@ella said...

KC beli baju siap kat Vietnam baru2 ni. Murah sgt2 .. berbaloi2.

Cik Rongoks said...

cantik nye kain2 tu..kaler pink :))

Sharidawati Shahrudin said...

cantik2 ... design dan colour. hmmm selamat hari raya! hehe

KiD said...

saya punya ada langsir raya.. heheheee