Monday, June 25, 2012

Penenang Jiwa

Hi Korang,

Sekarang ni tengah struggle untuk siapkan satu assignment untuk advertiser ni. Dah 2 jam duk depan notebook tapi abuk pun tarak.

Yang dapat cuma gelak sakan tengok Karoot Komedia X ni, terbahak-bahak aku bantai gelak tengok gelagat Johan Raja Lawak jadi perempuan HOT kan..

Bagi nak kembalikan mood, jom kita minum dulu.


Camomile Tea satu untuk penenang jiwa..

Hah pekena secawan baru ilham pun datang...

Happy Monday Korang....





6 comments :

hazman aka species1980 said...

Alhamdulillah... makin tambah rezeki ko yea beb....

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun tgk semlm. johan jadi pompuan dlm karoot komedia x tu. gelak sakan kami

ak yuyunz said...

happy monday to u too! i pun nak coffee gak! mengantuk gilers..

Eliss Mie said...

kalau x der idea, meh bagi kita buat :p half-half..hehehehehe

Nurul Akmal said...

Mengantuk... Happy monday kak lily..

Myvitrd said...

perut kena isi dulu baru idea mai.. hehehe