Friday, June 29, 2012

Blogger Pun Kena Pi Zoo Gak

Hi Korang,

Dah nama pun blogger memacam event yang kena cover. Tak kira tempat tak kira waktu. Even dalam hujan pun keje mesti kena jalan jugak.




Tengok lah sampai dalam Zoo pun kena buat coverage jugak. Mana tak ramai sakit hati dengan geng bloggers ni.

Yelah ktorg keje suka-suka, boleh tulis macam2 yang di sukai kekadang tu boleh dapat duit lagi kan.

Itulah untungnya menjadi blogger kan.

Korang, agree tak? heheheheh

Salam Jumaat ye korang...

p/s : blog akan bercuti untuk 3 hari but maybe akan ada live update kemana ktorg kena pi buat keje kan.




5 comments :

kak ina kl said...

iyerlah..tu sebab dorang jaki dengan bloggers kan..

selamat bercuti..nanti bawa ole ole coklat yer

hazman aka species1980 said...

blogger skang dah diiktiraf sebagai MEDIA MAINSTREAM....

ak yuyunz said...

happy weekend cik lily!

Afasz said...

celcom + gajah kan..huhu

Boni JLL3 said...

ok noted!! jangan cuti lama2 k. pembaca setia marah nanti..hehehe