Thursday, June 7, 2012

Premiere Screening Of Madagascar 3 : Europe's Most Wanted

Hi Korang,

Selasa malam hari tuh, selain daripada kereta kesayangan aku kene langgar ktorg dapat jugak ke premiere screening Madagascar 3 : Europe's Most Wanted kat GSC Mid Valley.


Bagi korang yang dah pernah tengok Madagacar 1 and 2 mesti ternanti-nanti filem yang ketiga ni kan. Semuanya kesinambungan daripada yang previous tuh


Meh layan sket sinopsis:
Alex, Marty, Gloria dan Melman merancang untuk kembali ke New York tempat mula2 diorang berada tetapi rancangan mereka menjadi kelam kabut dan gagal lalu terperangkap di bandar Monte Carlo.



Bagi Aku :
Ya  ampun memang kelakar yang amat lah. Dari mula sampai abis. Eventho kelakar but still ada jugak unsur2 baik yang boleh dijadikan teladan. Tapi si kuda belang Marty tu joget Afro Circus tuh, rasanya satu panggung bantai gelak tak henggat kan.




Mr Big yang aku rasa gelak paling kuat sekali, so dia bagi 4.5 of 5 stars sebab hillarious.


Sempat amik gambo dengan penguin ni sebelum show start

Korang yang ada anak-anak elok rasanya bawah pi tengok time cuti sekolah ni. Memang menghiburkan sungguh lah. Sesuai di tonton sessi keluarga.

CLP notes : Afro Circus! pokadot!pokadot!pokadot! nyanyi sambil joget2 cam si Marty tu ek






3 comments :

sarah mohamad said...

LIkeee! Citer ni mmg besttt =P

KiD said...

BEST LAAA.. SELALU GI SCREENING.. HEHEHEE

hazman aka species1980 said...

Memang termasuk dalam kategori MUST WATCH MOVIE nie...