Thursday, June 21, 2012

Otak-Otak Special @ Pappa Rich

Hi Korang,

Kalau dah memalam dengan tetiba rasa lapar plak kan, ktorg memang suka lepak kat Pappa Rich Bangi ni. Ye lah tempat ni bila malam cam cozy gitu. Rileks je walaupun orang cam ramai but tak de la sampai serabut sangat kan. 


Mr Big kalau ke sini memang suka nau makan otak-otak. Otak-otaknya memang special sket sebab buka di bakar/dipanggang tapi di kukus.


Cuma tengok. Dia cam basah-basah sket kan. So tak de la rasa hangit bila makan. Bau pun harum gak.


Tengoklah Mr Big makan dengan muka gangsternya. Apsal ntah? agaknya takut korang mintak sket kot kan. ishkkk kedekut sungguh kan

kahakhakahka

Korang nak cuba? meh check it out kat memane Pappa Rich outlets ye. For sure mesti ada la kan.. Sedap oooo terbaik dari ladang








6 comments :

ellaNadj said...

Terliur tgk air lemon tuuu..

FARAH deeb said...

Selalu rase nak masuk sini tapi tak tau ape menu dia yang menarik hehe.. anyway thanks for sharing! Bolehlah cube lepas ni! :)
My latest Entry :)
Novel Review: Mustafa Kamal Ataturk

Nurul Akmal said...

nampak sedap..

kakchik@ella said...

KC ada gak pegi Papa Rich sesekali tapi tak penah cuba lagi. pasni KC try eh. thanks sharing, cik lily.

transformed housewife said...

nampak sedap otak2 tu.

hazman aka species1980 said...

owhhh... ade menu otak2x la yea diorang nie... tak perasan lak aku.... nanti aku gi terjah PAPARICH kajang lakkk