Sunday, June 10, 2012

Senarai Pemenang DiGi WWWOW Awards 2012


Hi KoranG,
Aku baru balik dari DiGi WWWOW Awards 2012 di DiGi Town Hall kat DiGi HQ SubanG. Ok Gakla, tak dela meriah macam tahun pertama dulu kan.

Berikut adalaH senarai pemenanG untuk tahun 2012 ni
1.Top Online Over-Achiever Under 15 -  ImanSyippo
2. Most Inspiring Internet for Good - Petfinder.my 
3. InMobile SHort Film of the Year - Terima Kasih Malaysia:Belacan 
4. Says.my: Online Shop of the Year - FriendlyFashion 
5. Lowyat: Fav Tech Head - Keiths.blog 
6. Malaysiakini: Photo Journalist of the Year -  Sea Gypsies 
7. MSN: Breakthrough Star of the Year - SMK Seafield 
8. Mudah.my: Most Promising Webpreneur of the Year -  Christy Ng Shoes 
9. Nuffnang: Blogger of the Year -  Bro, Don’t Like That La, Bro 
10. Nuffnang: Fave Kay Poh -  RotiKaya 
11. Samsung: App of the Year -  First Words for Geeks 
12. Innity: Funniest Video of the Year -  My Generasi by #jinnyboytv 
13. Yahoo: Social Media Gathering of the Year -  @twtupkaseh @aidasue 
14. Nuffnang: Fav Makan-makan Expert Winner - Fried Chillies   
15. People's Choice of the Year Winner - MyHazman  
16. Best of the Best Winner - PetFinder.com

TaHniaH kepada semua pemenanG. All tHe best.
Tapi ramai ak yanG duk kata, nama-nama yanG tercalon lanGsunG tak de masa votinG. Isk pelik kan. Aku pun perasan Gak, but nak cakap cam ne. Keputusan adalaH muktamad.
CLP notes : Ala  rezeki memasinG nak cakap apa kan



14 comments :

luqman zakaria said...

erm...abg eqbal x memang ke..

Myra Jay said...

Tahniah pada semua.. :)

MJ cuma kenal RK je :)

kak ina kl said...

ramai yang tak puas hati..apa nak kata keputusan adalah muktamad.

akuzle ayu said...

Mmg yg menang neh kebykannyer mcm x kenal. 2-3 ajer yg familiar. Smell something fishy..

Fazrol said...

banyak yg tak kenal..

Beckhrooy said...

tahniah kpd pemenang..

hazman aka species1980 said...

Hurmmm....memang kena redha sesangat la kan....

CikLily Putih said...

@luqman
tak de pun lanGsunG nama dia

CikLily Putih said...

@Myra Jay
same lah kite kan

CikLily Putih said...

@K ina
itulah nak buat cam ne kan

CikLily Putih said...

@akuzle aku
susah nak cakap lah beb

CikLily Putih said...

@fazrol
itula kan

CikLily Putih said...

@beck
congrats

iAwani said...

award tahun 2012 macam bagi laluan untuk blog-blog yang tidak terkenal untuk muncul. Sebab kalau asyik blog ternama saja yang menang, akibatnya blog-blog kecil tidak ada peluang mahu menang satu pun award.