Wednesday, April 24, 2013

Ikan Pari Dan Ulam Raja


Hi Korang,

2-3 hari ni momentum untuk menulis entry agak kurang sket.

Walaupun dah berehat panjang but still blur-blur jugak. Memang penat sungguh menjadi malay lifestyle blogger ni. Nampak cam santai but hakikatnya ermm…

So nampaknya traffic visitor minggu ni akan jatuh merudum lah kan. Okla kasi chance orang lain tingkatkan traffic blog plak kan.

Tapi bab makan memang tak boleh merudum ye, kalau tak turun lemak-lemak aku yang liat bergengtayangan kat keliling pinggang ni.

Jadi lunch hari ni

Tu dia..


Ikan pari masak asam pedas di makan bersama dengan ulam raja dan sambal belacan.Wow memang sangat terbaik. Pedas + pedas = sangat pedas !

Simple tapi marbeles..

Selamat makan korang!

Tetiba mood blogging datang balik yeah, mari sambung menulis..



5 comments :

Amanda Suria said...

Yang simple ni la yang sedap selera makan..SA dah 2 minggu xde selera makan...

hazman aka species1980 said...

antara lauk dan menu yang femes kat area opis aku jugak nie....

Natsu Phc said...

wah :3 menyelerakan betol hik2

http://amsmuvee.blogspot.com/

JaSSNaNi said...

hohoho.. saya memang suka sangat kalau ikan pari ni... feveret..

HH - Panduan Blogger said...

ALahai cik Lily ... sedapnya nampak lauk... penuh skrin komputer ni .. yumm yummm ...