Wednesday, April 3, 2013

Hannah Tan Mencari Penari K-Pop ‘Sunsilk Girls’ Untuk 2013 Asia Super Showcase


Hi Korang,

Sebut je nama Hannah Tan terbeliak mata korang kan.


Tau lah Hannah Tan tu gorgeous.


Memang ye pun, Hannah Tan dan Sunsilk  mencari gadis-gadis comel yang kaki K-pop untuk join ‘Sunsilk Girls Search’ iaitu pertandingan tarian yang membolehkan korang berpeluang menari bersama-sama dengan Hannah Tan sebagai opening act untuk 2013 Asia Super Showcase.

Wei Hannah Tan tuh, glamour korang nanti.




‘Sunsilk has always been about bringing fun and enjoyment to women in ways that exude confidence derived from great hair. Inspired by K-Pop culture that exhibits fun and upbeat energy, Sunsilk Girls Search is aimed at reaching out to Malaysian women to extend their good times without having to worry about their hair and apperances all the time. To this end, Hannah Tan, an established performer in the East who is exudes confident energy is a natural partner for the brand’ kata Ms Ashlee Ng, Brand Building Director (Hair, Deo & Male Grooming) of Unilever (Malaysia) Sdn Bhd



Actually Sunsilk nak bagi kita-kita pompuan masa kini kebebasan untuk mengekspressi diri kita dengan yakin. Biasalah kalau pagi-pagi comey je rambut memasing, ko tunggu sampai tengahari ke petang harus kusut masai dibuatnya. So kandungan dalam shampoo Sunsilk yang mengandungi natural oils macam Moroccan Argan Oil, Coconut Oil, Almond Oil, Jojoba Oil dan Olive Oil dapatlah menjaga kecantikan rambut korang tuh.



Bagi Sunsilk K-Pop kini menjadi trend masa kini. Tengoklah memana je kita pergi, ada je orang berfesyen ala K-Pop, rambut ala K-Pop, make-up pendek kata semuanya K-Pop lah. Lagi plak artis K-Pop Korea kat famous kat Malaysia ni.


Ok ye korang-korang nak yang join ‘Sunsilk Girls Search’ ni, cuba perhatikan kalau nampak je Sunsilk truck kat area Lembah Valley terus je ke situ coz diaorang ada roadshow. Kat situ lah akan adanya pertandingan tarian ni. Tak yah nak bimbang lah step cam ne coz semuanya dah di sediakan, ikut je dance move dalam video ‘Hey, Miss Pretty’ yang di produced oleh Sunsilk dan Audi Mok (composer music terkenal di Malaysia ni). 5 yang terbaik akan merasai pengalaman menari di 2013 Asia Super Showcase bersama-sama artis K-Pop antarabangsa yang lain.


Nak tau more details pasal dance competition ni meh check it out kat www.facebook.com/SunsilkMalaysia . Bolehlah korang tau tarikh dan lokasi Sunsilk truck tu kan.


Thank you  Sunsilk for sudi invite aku ke event, walaupun tak dapat bergambar dengan Hannah Tan tapi dapat set shampoo sekotak pun jadilah kan.

Hey, miss pretty…..


4 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa... no wonder rambut CLP sentiasa cantik laa.... p/s : dah godek ke hadiah lucky draw tu....hehehhe

Rasp said...

Hannah Tan memang cantik...
untung tu dapat free set sunsilk...

Hanif Idrus said...

Aku macam tak layak masuk jer..hehehehe

Amanda Suria said...

janji dapat hadiah kan...