Monday, April 8, 2013

Keputusan Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH 2012 7 April 2013

Hi Korang,


Baru je abis tengok ABPH 2012 tadi kat umah je.
Tak de orang nak offer tiket,so tengok kat umah jelah. Lagi plak letih jadi host kenduri rumah gemuk semalam pun tak abis lagi.


Ni aku terlebih rajin update pasa Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian ABPBH 2012.
Meh check it out..  

ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT
Search

ARTIS BARU LELAKI POPULAR
Aiman Hakim Ridza
ARTIS BARU WANITA POPULAR
Wawa Zainal
ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR
Black & Malique
ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
Zizan Razak
ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
Didie Alias

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
Shaheizy Sam


PELAKON FILEM WANITA POPULAR
Yana Samsudin

PELAKON TV LELAKI POPULAR
Aaron Aziz
PELAKON TV WANITA POPULAR
Nabila Huda
PENGACARA TV LELAKI POPULAR
Aznil Nawawi
PENGACARA TV WANITA POPULAR
Fara Fauzana
PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
Faizal Ismail
PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR
Fara Fauzana
PENYANYI LELAKI POPULAR
Hafiz Suip



PENYANYI WANITA POPULAR
Shila Amzah

ARTIS PALING POPULAR 2012
Shaheizy Sam

Tapi persembahan artis-artis pada malam ni memang awesome. Part lagu karaoke tu yang syiok coz boleh nyanyi sekali tau.

VIDEO Johan PARODY - Shae

Tapi PARODY Shae yang Johan buat tuh betul-betul pecah perut dibuatnya.. Terkekeh-kekeh Mr Big gelak lah.
Kelakar siot!


Anyway, tahniah di ucapkan kepada semua pemenang.

credit pics : Media Hiburan

4 comments :

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kepada semua pemenang...

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang..

SAM merampas kembali kejuaraan Bintang Popular :D

hazman aka species1980 said...

actually pagi tu aku ada tepon ko 2 kali tapi tak angkat... ada 2 pass level 4 ... huhuhu... as usual sonok layan live performance kan

Amanda Suria said...

tengok separuh jer semalam...