Sunday, April 28, 2013

Weekend In Desa Rejang

Hi Korang,

Bulan ni weekend memang tak duduk rumah langsung.

Ke sana kemari dengan event dan family gathering.

Letih ooo

Disebabkan family Mr Big pi umrah, ktorg berdua di tugaskan menjenguk kucing-kucing yang ada kat umah mama ni. Jadi minggu ni, ktorg berouting di KL.

Senang gak duk KL time weekend ni, nak ke mana-mana pun senang. Nak pi event lagi senang, naik public transport je.

Best kan..

Korang, ke mana plak? Macam ktorg gak ke...

Anyway, Happy Weekend Korang..

p/s: launching S4 sangat best. Selain dapat tengok smartphone tu, dapat gak jumpe geng tali barut yang lama x jumpa...



3 comments :

Hanif Idrus said...

Inilah kucing kesayangan....

hazman aka species1980 said...

Happy weekend.... aku bengkak gusi...rasa cam nak demam je nie

Mas Zull said...

assalamualaikum ciklily...elok nyer die duduk tu...:)