Monday, April 22, 2013

Samsung S4 Tiba di Malaysia, Tak Sabarnya

Hi Korang,

Perasan tak last week aku ada banyak post gambar kat Facebook wall pasal ketibaan Samsung S4 tak lama lagi.

Memang pun sket masa je lagi.

Last week aku sempat terjah ke Pre-Teaser S4 ni kat Jaya One,PJ.

Memula sampai tu nampak cam tak de orang, kemudian baru ada 2-3 orang duk tengah setup something. So inilah kot.


First sekali ade orang nyanyi-nyanyi, rasanya macam lagu tema untuk iklan S4. Ada plak orang main muzik sekali tuh. Dah macam live performance plak.

Majoriti instrument music cam classic gitu macam voilin dan cello. Ntah apa pun aku tak sure. Sedap gak, harmoni je bunyinya.


At the end keluarlah beberapa orang bawak banner S4 keluar.

Uisk cam tu sekali gimiknya, awesome sungguh.

Korang pun excited gak kan, aku tau dah.

Jeng jeng jeng...

So Samsung S4 akan muncul di Malaysia ni tak lama lagi.. Soon tau, dah dekat je tau

Jadi pada hari yang di nantikan tu, bangun cercepat then terus ke Samsung outlet yang berhampiran dengan korang. 

Aku for sure banyak telco akan buat launching serentak mengenai Samsung S4 ni.

Aku?


















Haruslah wajib pi ke launching ni, nak usha-usha betapa canggihnya smartphone ni kan.

Jom korang!







9 comments :

hazman aka species1980 said...

whoaaa...tak lama lagi dah nie... gua nak pegi launching event ngan DUTA SAMSUNG nie...

Izzat Eshak said...

Sampai dah S4. Menarik jgk ni

Farah Waheda Wahid said...

best best best!

Hairul Azni said...

Peminat gajet Samsung tentu tak lepas peluang..turun la harga S3 lepas ni..

Mia Liana said...

cepatnya... dah 4 pula sekarang ni...

Berita Kaki said...

dah lama tunggu ni ..hehe

Eliss Mie said...

tgh berkira2 beli hp baru ni...

Amanda Suria said...

alahai baru je tukar Samsung SII, Dah nak keluar yg baru..

Nora Karim said...

bila la nak dpt rasa pakai henpon canggih camgini... huhu