Tuesday, April 9, 2013

Bag of Love's Unboxing Tea Party at Delectable Su

Hi Korang,

Lama tak join Tea Party ek..

Windu nak minum-minum teh ala Inggeris style sambil chit-chat dengan bunch of girlfriends kan, sembang pasal beauty, health, women dan memacam lah.


Bila ternampak ada invitation ke Bag of Love's Unboxing Tea Party ni haruslah rasa teruja nak join kan.


MeH aku citer sekt pasal Bag Of Love ni. Ianya merupakan koleksi baranGan kecantikan dari pelbaGai jenama yang dihimpunkan dalam satu beg yang comel. Kalau tak caya, meh KLIK REVIEW kat sini, coz aku pernah review barangan tersebut. Semuanya best-best tau. 

Memintaklah aku dapat join party ni sebab:-

1. dapat review lagi produk kecantikan terbaru untuk bulan April ni

2. Nak kenal sangat dengan founder Bag Of Love ni, Ms Mimi. Sebab dia kenal aku tapi aku plak yang tak kenal dia. Teruk kan

3. Lagipun hari minggu, tak de plan nak kemana so boleh ke Paradigm Mall ni.

4. Nak berangan jadi ladies sket ye coz ada banyak dress yang aku beli tapi tak pakai lagi. So inilah masanya nak melaram


Hah ko panjang lebar dah aku story mory ni, hopefully dapatlah invitation ke Hi Tea Party ni ye.


Kalau korang nak join pun boleh, meh click kat The-Butterfly-Project-Beauty-Bloggers untuk more details..




8 comments :

AlyzaFisol said...

bestnye dapat barang2 kecantikan, rasa nak jugak bag of love ni.. :)

Anonymous said...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so I
guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any points for rookie blog writers? I'd genuinely
appreciate it.

my webpage; ford ranger forum

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik...

selamat ber-event akak...

illy ariffin said...

have fun kat tea party tu nanti :)

Illy nak sgt join tapi takde kat kl time tu.. kalau terpilih review bag of love pun jadi la :P

shila azizi said...

macam best jerk :)

Amanda Suria said...

bestnya....macam2 barang ada..ntah bila SA berpeluang join..

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... founder pun kenal CLP kan...hebat tue...Cuma tang tarikh cam silap sebab 27 april adalah hari sabtu....

AyuArjuna BiGoshh said...

kak lily i polllow uuuu
http://ayuarjuna.blogspot.com/2013/04/the-unboxing-beginsya-arrrrr.html