Monday, April 29, 2013

Secretaries Week Luncheon with Adila Idris @Grand Blue Wave Hotel, Shah Alam

Hi Korang,

Dah sekian lama x celebrate hari setiausaha ni.


Last masa 7 tahun lepas kat company lama aku, disebabkan aku je sorang pompuan yang bukan secretary dalam dept tuh, bos aku ajak sekali pi makan kat Holiday Inn Glenmarie tu je. Jadilah ada orang belanja makan pun dah cukup baik kan.


Bila team Grand Blue Wave ajak pi makan time Secretaries Week ni, aku pun tak lepas peluang lah. Pergi berdua dengan Farah, partner masa event toilet hari tuh. Nasib baik dia free, kalau tak bosan gak aku nak cover event sengsorang kan.

Haruslah ramai wanita yang hadir kan, dah nama pun hari untuk setiausaha. Kalau ada setiausaha lelaki miracle lah tuh.


Dengan tema ‘Meraikan Kebijaksaan & Keanggunan Wanita’, semua guest yang hadir datang dengan busana serba biru turut dihiburkan bersama penampilan istimewa selebriti tanah air Adilla Idris.

“Majlis petang ini dianjurkan bukan sahaja untuk meraikan para setiausaha dan wanita korporat, tetapi juga sebgai penghargaan kepada ahli Bluelink yang setia menyokong hotel seiring dengan bulan sambutan ulangtahun GBWHSA yang ke-13 tahun ini”, kata Mohd Ghazali Sayed Ibrahim , pengurus hotel.


Pelbagai program menarik disediakan buat para tetamu antaranya peragaan fesyen oelh pereka muda Zack Hussin dari Zack Collection, perkongsian tips kecantikan oleh Avon Cosmetics (M) Sdn Bhd serta Eskayvie Sdn Bhd, mystery game dan lucky draw.






Tengok Keek Aku ni...


Lebih istimewa, ibu-ibu tunggal sekitar Selangor juga turut dijemput untuk sama-sama memeriahkan lagi majlis pada petang tersebut hasil kerjasama dengan pihak majalah Seri Dewi & Keluarga, Kumpulan Media Karangkraf.

Jom tengok apa yang dihidangkan,

Soup ‘ Japanese Sukiyaki’

Indonesian Ayam Penyet

Indian Lamb Shoulder Vindaloo

Fried Fish with Egypt Style

Italian Baked Prawn Thermidor

Buttered French Garden Vegetables

Arabic Ouzi Rice and Steamed Jasmine Rice




Menarik kan, apa lagi makan sampai tak ingat ye. Kembung-kembung perut dibuatnya.

Walaupun banyak nombor depan mata aku ni tapi satu pun tak kena, ishk tak lucky langsung lah.


Anyway, terima kasih kepada Grand Blue Wave Hotel Shah Alam kerana sudi menjemput aku ke event ni. Sekali sekala di raikan terasa begitu berharga plak.

More details mengenai hotel ni, jom check it out here:-

Grand BlueWave Hotel Shah Alam
Persiaran Perbandaran, Seksyen 14, 40000 Shah Alam Selangor
Tel : 03-5511 8811

Jomlah ke sana ye...

1 comment :

Mas Zull said...

assalamualaikum ciklily...wah bestnya..:)