Monday, April 15, 2013

Apa Rasa Pakai NEUBODI


Hi Korang,

Rasanya dah hampir sebulan lebih kot aku pakai lingerie NEUBODI ni. Ermm oklah

La tak tau lagi NEUBODI tu ape ?


Korang ni memang kan, meh baca kat entry Pakaian Dalam NEUBODI ni lah. Tekan dan baca, malas nak explain coz semuanya dah tertulis kat situ tau.

So apa yang aku rasa?


First few days tu memang rasa sakit sket. Bukan sakit sampai nak pi jumpa doktor lah. Biasalah bila kita pakai tuh, kena ikut step yang betul. So segala lebihan lemak/daging dapat naik sepenuhnya mengikut tempat asalnya.

Tarik betul-betul.


Dia punya Shoulder straps tu bila terletak kat bahu memang tak sakit, walaupun nampak besar tapi langsung tak de bekas line pun. Kira bra yang aku pakai dulu bukan tak bagus tapi may be aku salah pilih saiz agaknya.

Orang saiz comel cam aku ni, mesti kena pakai yang ada WIRE punya yelah untuk menyokong breast kan. So bra NEUBODI ni bagi aku, wire yang digunakan tak keras coz bila pakai langsung tak de rasa besi kat dada.

Ek betul ke ayat aku ni? Alah korang orang pompuan mesti paham punya lah.


Sebab bra ni aku ada sepasang je so tak de lah pakai tiap-tiap hari, bila plak nak basuh. So dalam seminggu tu adalah 3 kali aku pakai. Then bila pakai tuh, ada gak orang perasan yang my boob nampak lain macam sket. Bukan nampak besar ok tapi nampak cantik je terletak.

So paham kan!

Ishk aku malu nak citer sebenarnya tapi menda baik cam ni kalau tak citer rasa cam rugi plak. Yelah ke arah kebaikkan, tak salah rasanya pun.


Kalau korang rasa citer aku macam tak menyakinkan, why not korang ke Neubodi boutiques sendiri untuk dapatkan consult yang FREE pasal bra ni. Tak yah beli dulu pun tak per but dengar dulu citer pasal bra ni ala tak yah appointment pun tak per just datang je.

Meh klik kat  www.neubodi.com or www.facebook.com/neubodi untuk lebih details pasal Neubodi dan lokasi outlet ye. Kalau dekat boleh pi lah petang-petang ni ek

Selama mencuba

7 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

mcm best jeeer..mhl tak?

Hanif Idrus said...

No komen..hihihi

Farah Waheda Wahid said...

boleh dilihat ni...he he he....

hazman aka species1980 said...

thanks for the info... nanti eden terjah....ahahahha

Sharon Kuan said...

thanks for the support Lily :D

Mas Zull said...

assalamualaikum ciklily...mcm best jer ...:)

Cik Nurul Siezuka said...

Macam best.. :)