Friday, April 26, 2013

Isteri, Kalau RIndu SMS Je


Hi Korang,

Aku tau ramai wifey yang PJJ dengan husband tersayang kan. Biasalah cari rezeki kena berkorban dulu, kemudian-kemudian barulah senang, ye tak?

Sempena hari jumaat ni, aku attachedkan nasihat straight forward Ustaz Azhar Idrus kepada korang ye



Moga-moga dapat manfaat daripadanya ye..

Bukan apa, aku perasan 2-3 minggu ni kat FB newsfeed aku ni, berlambak-lambak menda-menda sebegini.

Taulah awak sayang laki awak tapi berpada-pada la.

Ingat tu!

Selamat Hari Jumaat!


3 comments :

Amanda Suria said...

Sib baik SA xde laki..ada boifee je..

Ummiarissa Mahdi said...

ha'ah betul tu,saya setuju...ini habis kecoh kat status FB,rindulah sayanglah....sms je terus kat suami...kalau rindu kat anak?dia tak de hp nak sms...boleh guna FB tak?...hehehe

hazman aka species1980 said...

skang kita guna wechat .... tak pun CHAT ON ....