Tuesday, April 23, 2013

Murah Papa John’s Executive Lunch Set Nie


Hi Korang,

Executive sangat la kononnya kan.

Mak bukan executive noks, mak ni keje bawah panas terik matahari membanting tulang. Tapi itu dulu, sekarang tak lagi. Now duduk bawah air con membanting tulang depan PC je but still bukan executive ye.

Ingat tuh!


So hari tu lepas kena tiau dengan consultant pasal sub-con tak anto-anto lagi OMM, aku melepaskan tension di Jusco Equine Park dengan pi makan yang sedap-sedap. Tapi kat dalam tu semua tempat lunch full, time makan ye dak.

Nampak je Papa John’s tak ramai orang terus masuk dan duduk.


Sekali waitress tu datang bawak set lunch menu.

Di sebabkan malas nak tunggu Pizza, so aku order

Baked Papa Special


Disertakan sekali dengan soft drinks dan mushroom soup.

Cuba tengok




Yum yum sungguh!

Kesudahannya


Abis licin aku bedal hahhahahah


Eh korang pun boleh cuba gak tau. Murah je RM9.90 onwards. Aku kena hari tuh dalam RM12.00 nett

Kira ok lah, lagipun sekali sekala apa salahnya.

Itu je..

5 comments :

Kisah Si Dairy said...

wah..sedapnya...nak sikit...

hazman aka species1980 said...

perghh... email penuh dengan invitation dan job tue... by the way papa john sedap jugak cuma tak best diorang tak provide SOS CILI... huhuhu

intanfirdaus247 said...

x pernah masuk lagi..lalu je …nanti nak juga la rasa makanan kat sini

Hanif Idrus said...

Makanan penghilang stresss...ehhehhe
Licin habis!1

Nora Karim said...

sedapnya... terliur tengok...