Wednesday, April 17, 2013

Cantik Pipi Masterchef Selebriti Soo Wincci Bulat Cam Telur

Hi Korang,

Semalam ada event Samsung kat Grand Hyatt Hotel KL.

Ada launching smart TV yang lagi smart daripada yang dulu. Canggih gak la. Nantila la citer.

So dalam pada masa orang sibuk-sibuk pi godek smart TV tu, aku menyelinap pi cari model, penyanyi, tukang masak masterchef selebriti ni, Soo Wincci


Jumpa dia in person, memang peramah dia ni. Langsung tak de cakap campur english, cakap melayu bukan main fasih lagi tau.

Pipi dia cam ada telur kan? bulat betul... anyway memang cantiklah Soo Wincci ni

Itu je nak citer

Ok dah pi sambung keje ye...



7 comments :

azzey said...

mmg cun n selim melim dia nih..:)

Nigina said...

dia ni mmg cantik.. suka tgk dia dalam masterchef

hazman aka species1980 said...

suka betul dengar amoi pandai cakap melayu....

Farah Waheda Wahid said...

baiklah akan sambung kerja sekarang...ha ah lah kak...pipi dia macam ada telur...

Sukma Haron said...

cantik pipi dia...tak tanya dia ke pakai produk apa weyyyy...?

Hazmin Hamudin said...

Rasa nak cubit2 pipi dia.. haha

Mas Zull said...

assalamualaikum ciklily..mmg cun orangnya...:)