Monday, April 15, 2013

Harper's Bazaar Malaysia Limited Edition Lanvin Me Box Set


Hi Korang,

Dah lama nak citer tapi tak terciter plak.


Tau tak majalah Harper’s Bazaar Malaysia untuk bulan April ni ada special gift macam freebies junkie cam korang ni tau.

Betul la, tak tipu.

Tengok ni


Besar, tebal dan keras kotaknya tau.

Meh tengok apa ada dalam



1. Harper's Bazaar April 2013 issue                                        
Tebal tuh lebih kurang 500 pages. So boleh aku tau pasal fashion lagi, barulah up to date.


2. Harper's Bazaar Limited edition notebook
Notebook lagi, bertambah lagi koleksi kan. Nanti aku dermakan kat korang ek

3. Harper's Bazaar vanity case
Boleh dijadikan make-up bag ke, toiletries bag ke, charger bag ke kan



4. Lanvin Me miniature perfume
Dapat parfume oit. Walaupun comel je tapi baunya sedap lah. Boleh letak dalam handbag ni


5. The Beauty Look Book for Spring/Summer 2013
Dapat tengok fashion terkini musim Spring untuk tahun ni

Korang nak gak?

Ntah aku pun tak sure nak bagitau korang kat mana nak beli coz aku sendiri pun kirim kat budak beauty blogger Choulyin belikan kat area Hartamas Shopping Centre tuh.


Biasalah majalah limited edition ni banyak kat kedai-kedai buku yang ada nama macam Times, Borders, Kinokuniya, MPH.

Murah sesangat tau, cuma RM15.00 je semua tuh.

Cubalah try luck korang, mana tau ada lagi terselit celah-celah bookself kedai buku tu kan



3 comments :

Farah Waheda Wahid said...

x terlewat lagi kan? cam nak gi grab satu jer ni...

mama tisya said...

dh dpt gk..berat tul kotak tu..heheh

CY said...

Nice ya....

perfume, aku suka...

tapi x sempat boleh beli magazine tu.